Runde 2

Runde 2

Hvor VAR du da Cristiano Ronaldo limte ballen i krysset og fullførte sitt hat trick mot Spania?

VM er i gang, og det er helt fantastisk! Når det gjelder fantasy så er det viktig å være obs på at runde 2 starter allerede i kveld (tirsdag), når Russland-Egypt braker sammen. Det er altså bare en snau time fra runde 1 avsluttes til runde 2 settes i gang. Så her gjelder det å ha byttene klare. Minner om at mesterskapet er langt, og man kommer til å trenge bytter senere i mesterskapet, så det å gjøre så få bytter som overhodet mulig kan være lurt.

Her kommer våre utvalgte, og vi går for spillere hos de aller største favorittene. Pluss noen jokere hos lag vi tror kommer til å gjøre det godt.

Våre utvalgte (4-3-3)

Keeper

Fernando Muslera (Uruguay-Saudi Arabia) 5,5 millioner

Uruguay møter Saudi Arabia, som er et av de aller svakeste lagene i hele mesterskapet. Selv om det lugget offensivt for Uruguay sist, så var de veldig solide bakover med Diego Godin i spissen. Her kan man forvente null baklengs og smultring for våre venner fra Sør-Amerika.

Forsvar

Jordi Alba (Iran-Spania) 6,5 millioner

Spania-Portugal endte opp med å kanskje bli den aller mest underholdende fotballkampen i runde 1. En morsom og jevnspilt kamp mellom Spania og Portugal endte 3-3, og jeg synes begge lagene viste god form. Jordi Alba kom stadig på offensive løp fra sin venstreback, og var god. Nå skal de møte Iran, som knapt vet hvor målet står. Her forventer vi null baklengs for Spania, og tror det er muligheter for offensive bidrag fra Jordi Alba.

Joshua Kimmich (Tyskland-Sverige) 7 millioner

For noen innlegg denne mannen slår! Tyskland gikk kanskje på et overraskende tap mot Mexico, men jeg ble likevel imponert av de offensive kvalitetene til Kimmich. Svært god teknisk, og er med fremover hele tiden. Det kommer til å komme mål og assisst fra Kimmich i løpet av mesterskapet, det er jeg helt overbevist om. Tyskland kommer til å være revansjesugne, og de er nødt til å slå et svensk lag som slet veldig med å finne veien til nettmaskene mot Sør-Korea.

Marcelo (Brasil-Costa Rica) 7 millioner

Brasil var en av flere storfavoritter som gikk på en overraskende smell i første runde. Jeg er også her helt overbevist om at de kommer til å ta seg sammen, og kjøre over Costa Rica. Marcelo er i likhet med Kimmich konstant med fremover. Fantastisk teknikk, gode innlegg og en bra skuddfot. Mot Costa Rica skal det bli null baklengs og kanskje også målpoeng på Marcelo.

Henrik Dalsgaard (Danmark-Australia) 4,1 millioner

Vår billige ”enabler” spiller for defensivt solide Danmark. Holdt nullen mot Peru, mye takket være en god prestasjon av Kasper Schmeichel. Nå skal de møte Australia, som ikke var så langt unna å få med seg poeng mot Frankrike. Vi tror derimot at Danmark ikke kommer til å være så overmodige som de franske spillerne var og at det vil bli en ny smultring for ”de danske drenger”.

Midtbane

Sergej Milinkovic-Savic (Serbia-Sveits) 6,5 millioner

Har levert en strålende sesong for Lazio i Serie A, og er nok en mange så for seg skulle få sitt store gjennombrudd i VM. For en kamp han leverte mot Costa Rica, og han var ikke langt unna å krone det hele med et lekent brassespark. Har en svært offensiv rolle i dette serbiske laget, og kommer hele tiden på gode løp inn i boksen. Selv om Serbia måtte ha et en frisparkperle fra Kolarov for å vinne kampen, så vise de gode tendenser i spillet sitt. En skal ikke se bort i fra at Sergej er mannen som vipper kampen mot Sveits i Serbia sin favør.

Sergej-Milinkovic-Savic-708432.jpg

 

Philippe Coutinho (Brasil-Costa Rica) 10 millioner

Det så lenge ut til å bli en god start for Brasil, men det endte med et skuffende uavgjortresultat. Neymar lå for det meste nede på bakken og vred seg i smerte, og det var Coutinho som stod fram som en av Brasils beste menn. Kronet en god opptreden med et strålende langskudd i mål. Et hevngjerrig Brasil kommer til å styre kampen mot Costa Rica, og det er godt mulig at skuddfoten til Coutinho nok en gang får vist seg frem. Vi tror Brasil slår tilbake og at de kommer til å feie Costa Rica av banen.

Jesse Lingard (England-Panama) 7,5 millioner

Den satt langt inne for England mot Tunisia, men det burde vært avgjort mye tidligere. Det kunne og burde stått 3-0 til England etter første omgang, så sånn sett lyver resultatet litt. England presset høyt og kom til mange gode sjanser. Nå skal de opp mot Panama, som er et av de dårligste lagene i VM. Lingard var veldig farlig frempå mot Tunisia, og om de engelske spillerne får skikk på avslutningene sine så vil dette bli veldig målrikt.

Angrep

 Luis Suarez (Uruguay-Saudi Arabia) 10 millioner

Det ville seg ikke helt for Luis Suarez mot Egypt. Det lugget litt for Uruguay generelt, men de karret seg til tre poeng ved en overtidscoring. Nå skal de møte Saudi Arabia som imponerte ingen mot Russland. Suarez virker å være sjefen der framme, og skyver Cavani litt ut til siden. Så selv om Cavani kanskje virket å være mest pigg mot Egypt, så går vi for Suarez her. Kommer til mange sjanser, og til slutt må de nesten sitte. Om det løsner for Uruguay så kan Suarez vise seg å være gull verdt for de som eier han.

Harry Kane (England-Panama) 11,1 millioner

Pangstart på VM for Harry Kane sin del, to mål og et av de på overtid som sørget for tre viktige poeng for England. Som nevnt tidligere så synes jeg England gjorde en god kamp, spesielt i første omgang. Harry Kane viste også at han er i form, og med tanke på at England har en svært enkel gruppe så kan han fort være en kandidat til toppscorertittelen.

Javier Hernandez (Sør-Korea-Mexico) 7,5 millioner

Mexico sin oppladning til VM var preget av skandaler, og mange trodde at de ville få det svært tøft mot Die Mannschaft i VM-åpningen. De overrasket alle med sprudlende kontringsfotball og ekstrem løpskraft. Javier Hernandez er en sentral mann framme hos Mexico, og vi tror de kommer til å ta med seg den energien de hadde mot Tyskland videre. Sør-Korea er det svakeste laget i gruppe F og Mexico bør ta tre poeng her. Da kan den gamle Manchester United spissen fort være den som setter spikeren i kista.

Rundens kaptein

 Harry Kane (11,1 millioner) – Panama kommer til å kjempe med nebb og klør mot England, men vi tror ikke at det kommer til å holde helt inn. Når England eventuelt får det første målet, så kommer det til å rakne for Panama. En skal ikke se bort i fra at Harry Kane havner på scoringslista igjen.

29-kane-0

 

Rundens differensial

Olivier Giroud (9,4 millioner) – Frankrike imponerte ingen mot Australia, og det lugget offensivt. Didier Deschamps pleier å foretrekke en stor sterk spiss helt på topp, og det var muligens det de manglet sist. Det er ventet at Frankrike gjør endringer før kampen mot Peru, og Olivier Giroud inn er en av de. Den høyreiste franskmannen har god statistikk på det franske landslaget, og avsluttet også sesongen godt for Chelsea. Med en eierandel på 1,27%, så kan den tidligere Arsenalspilleren vise seg som en skikkelig differensial fremover.

 Rundens dunk

Cristiano Ronaldo (12,2 millioner) – Vi peiser på med en ganske så beinhard dunk denne runden. Ronaldo åpnet mesterskapet mesterlig med tre mål mot Spania, et av de på et fantastisk frispark. Nå skal de opp mot Marokko, og mange vil nok forvente enda flere mål fra en av verdens aller beste spillere. Men vi tror at Portugal kommer til å slippe seg ned, etter en voldsom utblåsning mot Spania. De har ikke vært et landslag som har vært gode offensivt den siste tiden, og vi derfor at de kommer til å få det tungt mot et defensivt solid Marokko. Vårt tips er 1-0 og en sliteseier til Portugal.

Leave a Reply