Eliteserien Fantasy: Vinner av Oddshjelpen-ligaen

Denne sesongen har vi avholdt en egen liga i Eliteserien Fantasy, og vinneren av vår liga ble til slutt Terje Markhus. Seieren var i grunn klar før siste runde, og Markhus hadde hele 80 poengs margin ned til andreplassen. En meget overlegen, og fortjent seier til fantasy-spilleren fra Kvinnherad, som deltok sammen med over 150 andre i ligaen vår.
Totalt endte han på en fin fin andreplass totalt i Norge. Det gir han et sesongkort til favorittlaget i Eliteserien, signert drakt til favorittlaget i Eliteserien, FIFA 19, et gratis abonnement på Eurosport Player ett år og gratis abonnement til VG+ ett år.
Et kjapt søk på Google viser oss at Markhus også er en meget habil pokerspiller. I 2014 stakk han av med en NM-tittel i poker, som foregikk i Dublin. Da stakk han av med 18,500 euro, denne gangen stikker han av med en meget fin reise sponset av Coolbet.
Markhus2_5406208a.jpg

Vi har intervjuet en meget fornøyd vinner.

Gratulerer med seieren! Hvordan føles det å vinne denne ligaen, samt være på andreplass i hele Norge?

Tusen takk for det! Dette føles veldig bra bra. Jeg bruker jo en god del tid på dette, så det er godt å få litt igjen for det.

Er dette din første sesong som Fantasy-spiller, eller har du spilt flere? Hvordan har eventuelt de forrige sesongene gått?

Jeg har spilt i en del år allerede, men bestemte meg for å ta det dønn seriøst i år. I fjor havnet jeg på rundt 2000 plass totalt i Norge, dermed har jeg klatret betraktelig på listene denne sesongen.

Nevn tre ting som er viktig for å gjøre det bra i Eliteserien Fantasy? Hvorfor?

Først og fremst bør man ha en twitterkonto tilgjengelig. På Twitter er det veldig mange dyktige folk. De siste årene har det dukket opp enormt mange ulike Fantasy-brukere på denne plattformen, så en må selvsagt velge med omhu, hvem en skal «høre på».

For det andre er det veldig viktig å planlegge. En er helt nødt til å se mer enn en runde fram i tid, da en kun har et tilgjengelig bytte pr runde. For å ta et eksempel i år, så bestemte jeg meg for å kutte ut offensive spillere fra Sarpsborg og Rosenborg etter at de gikk inn i Europa League.

Det tredje og siste punktet henger en del sammen med planleggingen, og det er tidsbruk.
En må bruke litt tid på podcasts etc for å gjøre det bra i Fantasy. De som ikke brukte «parker bussen» i gameweek 6, hadde i mine øyne ikke en sjanse til å vinne i år. Jeg valgte blant annet å ta -8 i hit den runden, for å ha tre forsvarere fra Brann. I den runden endte jeg opp med 147 poeng totalt.

Vi har også lagt merke til at det florerer med Fantasy-brukere på Twitter. Hvilke tre kontoer vil du anbefale våre lesere?

Ekspertene hos Eurosport, Sleipnes og Vaagbø i Fantasy FK er jo meget flinke. Sistnevnte anbefalte jo Eikrem ganske tidlig i høst. Eikrem har fått 12 bonuspoeng de 4 siste kampene. Fantasyhjelpen syns jeg også har vært flinke og har vært til god hjelp ifht kapteinsvalg.

Hvem har vært din favorittspiller i Eliteserien denne sesongen? Hvorfor?

Dette er kanskje et kjedelig valg, men jeg går for Andre Hansen i Rosenborg. Han er den eneste som har vært på laget mitt hele sesongen.

Hvis du skulle valgt deg en drømmedestinasjon nå, hvor hadde ferden gått?

Da hadde jeg valgt meg en fotballtur, og det åpenbare valget er Manchester. Enkelt og greit for å se den deilige fotballen Mourinho serverer om dagen.

Takk for i år, Eliteserien! Snakkes neste år.

Leave a Reply