Pastaball

Hatt ett spill i tankene i hele dag, og klarer ikke lenger å la den ligge. Lazio møter Milan, og det forventes et brennhett oppgjør i Serie A!

Lazio – Milan, 18:00

Over 4.5 kort @ 1.95 7 units, Betsson

En viktig kamp for begge lag som egentlig ikke har råd til å tape dersom de skal henge med i toppen videre. Gennaro Gattuso lever veldig farlig som Milan-manager, og trenger å begynne å plukke jevnlig med poeng nå.

Kveldens dommer snitter 4,8 i Serie A og dette er to lag som snitter brukbart med kort. Lazio med 5. flest kort i Serie A denne sesongen, mens Milan er noen hakk ned, men som også her har bortebane og dermed trolig vil være enda litt mer kyniske.

Flere typiske kortsankere til denne kampen. Bakayoko, Kessie, Lulic, Parolo, Lucas Leiva og Lucas Biglia osv. Laget som stiller har egentlig ikke så altfor mye å si, og tror dette kan være en kamp hvor det fort koker litt ekstra.

Lykke til!

Leave a Reply