Real Sociedad – Celta Vigo

Mandagskamp i La Liga, og en liten godbit i vente forhåpentligvis. To lag som har underholdt oss flere ganger de siste sesongene, og forhåpentligvis får vi se scoringer +++

Real Sociedad – Celta Vigo, 21:00

Over 9.5 cornere @ 1.84 7 units, Betsson

Tidligere denne sesongen ville jeg ikke spilt dette spillet, men nå begynner jeg å kjenne igjen spesielt Real Sociedad fra forrige sesong.

Celta Vigo har siden forrige kamp skiftet manager, og dette Miguel Cardoso sin debut for Galicia-laget. Hørt noen ord om at backene bør glede seg, og det skal vi også dermed prøve å utnytte ved dette spillet.

Ingen Pione Sisto eller Boufal synes jeg også er bra. Brais Mendez, Hjulsager og Emre Mor starter bak Aspas, og er spillere som kan utfordre rundt og skaffe cornere.

Forventer at Real Sociedad skal bidra sterkest her, men tror også Celta kan bidra litt her. Disse to lagene møttes i Copa del Rey for noen uker siden og det endte med 9 cornere. Nå er Real Sociedad hjemme, og da skal de ta enda mer ansvar.

Real Sociedad siste fem:

Levante – Real 6-4

Real – Sevilla 7-7

Celta – Real 4-5

Atlético – Real 10-1

Real – Girona 7-6

 

Betydelig økning i antall de siste kampene, og begynner å bli et veldig høyt snitt.

 

Celta siste fem (NB ny manager til denne kampen):

Celta – Real Madrid 5-1

Betis – Celta 4-4

Celta – Real Sociedad 4-5

Celta – Eibar 2-8
Celta – Alavés 6-2

 

Liker laget til Celta her, og tror det skal være bedre forutsetninger da i tillegg til ny manager. Vi prøver 7 units denne mandagskvelden.

Synes også Aspas x2 @ 17 er en fin longshot, men spilles ikke. Starter som spiss, og har hatt et ellevillt målsnitt som spiss når Maxi Gomez er ute. x1 @ 3.40 også meget pen.

 

Lykke til!

 

 

Leave a Reply