Penger i vente?

Det har vært en dårlig måned for både meg og Oddshjelpen generelt, og beklager det. CL derimot har stort sett pleid å levere, og forhåpentligvis får vi en ny gevinstdag, tirsdag kveld.

Juventus – Valencia, 21:00

Juventus vinner og under 3.5 mål @ 2 7 units, Betsson

Meget pen odds synes jeg, og var sterkt inne på å vurdere 8. Har sett Valencia denne sesongen i La Liga, og selv om det har begynt å bedre seg litt etter at Goncalo Guedes kom tilbake fra skade, så ser jeg virkelig ikke for meg at man tar poeng her. Juventus er i bra form, og jeg ser heller ikke for meg noen stor målfest i denne kampen.

Juventus er det beste laget i gruppa her uten tvil synes jeg, og selv om man gikk på en smell mot United sist, så tror jeg man svarer fort tilbake med en trepoenger her. Disse to møttes på Mestalla hvor Juventus vant 2-0 etter to straffescoringer, og spilte “hele” kampen med 10 mann etter at Cristiano Ronaldo ble utvist tidlig i førsteomgang.

Valencia har spilt uavgjort i begge sine bortekamper i Champions League denne sesongen (1-1 Young Boys, 0-0 United), og tror man skal prøve å holde nokså tett bakover og ta de kontringene som måtte oppstå. Da gjelder det å være effektive og utnytte disse.

Tror Juventus “dessverre” blir for sterke for Valencia denne kvelden, og spiller derfor 7 units på at Juventus vinner og at det blir under 3.5 mål.

 

Lyon – Manchester City, 21:00

Manchester City -1 (asian handicap) @ 1.69 7 units, Bethard

Hvor mye skal man si? Manchester City er kanskje Europas beste fotballag for tiden, og toget dundrer videre i kamp etter kamp. Smadret West Ham 4-0 i helga, Manchester United 3-1, Shakthar 6-0, Southampton 6-1 og Fulham 2-0 i løpet av sine fem siste.

Det skal nevnes at Manchester City tapte hjemmekampen mot Lyon 2-1, men her tror jeg man har lært siden da. City bør vinne denne kampen, og da innfrir man gjerne handicapet sitt også. Pengene tilbake ved ettmålsseier her. Sist City ikke vant en fotballkamp var 7. oktober borte mot Liverpool.

Har også fått sett en del av Lyon denne sesongen, og her snakker vi et lag som slipper til mange sjanser i kampene sine. Når man møter City, møter man et lag som bør ha bedre forutsetninger til å utnytte disse mulighetene. Det tror jeg de gjør, og spiller derfor City med handicap her.

Følg med for live!

 

Lykke til!

Leave a Reply