Håndballkombo! Sola og Bækkelaget

Prøver meg på en frekk kombinasjon i dag. Nærbø – Bækkelaget og Gneist – Sola

Gneist – Sola. Sola -10,5 @ 1.85 

Nærbø – Bækkelaget. BSK -3,5 @ 1.75

5 units til 3.24 odds på Norsk Tipping 

 

Begrunnelse:

Som skrevet i flere av mine innlegg dette året så er Sola det desidert beste laget i 1. divisjon. Jeg har spilt Sola med handicap om trent hver kamp denne sesongen og truffet på 7 av 9. Gneist er et lag fra 2. divisjon som ble tilbydd plassen i 1. divisjon på grunn av Glassverkets degradering. De er svært unge og mangler erfaring på dette nivået. De har prestert OK i noen enkeltkamper til nå, men mot Sola burde dette bli overkjøring.

Bækkelaget skal spille borte mot Nærbø. Nærbø har en tøff hjemmebane med mye støtte fra publikum. Bækkelaget burde vinne meget komfortabelt mot dette laget. De siste to hjemmekampene har dem tapt 29-35 mot Drammen og 26-35 mot Haslum. Bækkelaget er ekstremt flinke i kontrafasen og burde få en del mål mot Nærbø her, slik som de andre lagene har klart.

 

Lykke til!

 

Leave a Reply