Tigeren vender hjem

Ny CL-kveld, og denne gangen kommer en populær Atlético Madrid-stjerne, Radamel Falcao tilbake til Madrid for første gang siden han forlot de rødhvite fra Madrid.

Atlético Madrid – Monaco, 18:55

Atlético Madrid over 6.5 cornere @ 1.80 7 units, Fansbet

Cornerlag nummer en denne sesongen. Hatt mange skadeproblemer i det siste, men man begynner endelig å få folk tilbake fra skade, og her bør det ikke å ha så altfor mye å si. 7,62 i snitt denne sesongen, og selv om man kun fikk to mot Barcelona i helgen, så hadde jeg heller ikke forventet noe annet kampbilde. Hjemme mot Monaco bør man styre kampen, og dette blir noe helt annet. Fikk 6 på bortebane hvor vi også hadde spill, og på hjemmebane bør man definitivt kunne skape noen problemer for gjestene.

Monaco snitter 5 i mot i ligaen, men synes også de ikke møter den aller beste motstanden der selv om de sliter. PSG fikk eksempelvis 9 på bortebane, og jeg ser ikke på PSG som noe mer typisk cornerlag enn Atlético Madrid.

 

Spiller også Atlético Madrid over 56.5 possesion @ 1.86 hos Betsson med 6 units. Hadde 60% på bortebane og var fullstendig overlegne. Forventer at man tar tak i kampen her. Ryktes også at Koke, Thomas Partey og Rodrigo Hernández alle er fra start, så bør definitivt være gode muligheter.

 

 

PSG – Liverpool, 21:00

Over 4.5 kort @ 1.80 8 units, Fansbet

Uhyre viktig kamp for begge lag, og nesten en vinn eller forsvinn kamp for franskmennene. Med tap her er man ute av årets Champions League, og med seier her er trolig Liverpool ute. Forventer at Napoli slår Røde Stjerne hjemme, så her er det alt å spille om for begge lag.

Dommeren snitter 4,3 per kamp, og her kan desperasjonen være så stor etterhvert at det oppstår krangler, idiotiske kort eller utvisninger. Sesongens viktigste kamp for begge lag, og her bør det komme kort!

Samme spill som i første kamp også prøves her. PSG/hjemmelaget over 54.5 % possesion @ 1.86 hos Betsson prøves. PSG MÅ vinne, og dermed ta tak i kampen. Liverpool var klart best på hjemmebane, men hadde bare 52% da, og forventer en helt annen kamp her hvor Liverpool fort kan ønske å kontre her med Salah, Mané og Firmino på topp. PSG hadde 57% i forrige bortekamp mot Napoli, og snitter 61% i Ligue 1. Hjemme bør PSG være sterke(st)

Lykke til!

Leave a Reply