Mer å juble for hos de suverene seriemesterne?

Ny måned og forhåpentligvis av det bedre slaget for oss alle. Eksamen i fokus her så derfor litt korte begrunnelser, men noen spill ute uansett!

LSK Kvinner – Sandviken, 16:00

LSK Kvinner -1.25 @ 1.76 6 units, Fansbet

Cupfinale i kvinnefotballen, men her skal det være klasseforskjell på lagene. LSK havnet 22 poeng foran i serien, og når det virkelig gjelder her skal LSK virkelig være for gode. Har kunnet lade opp lenge til denne kampen etter at seriegullet tidlig ble sikret. Vil avslutte en strålende sesong på best mulig måte!

 

Manchester City – Bournemouth, 16:00

Manchester City -2.5 @ 1.88 6 units, Coolbet (finnes som 3-veis handicap)

Sliter litt i Champions League, men i Premier League er Manchester City i en helt annen liga. Vinner stort hver eneste kamp og ser ingen grunn til at det skal stoppe her. Hjemme på Etihad virker City uslåelige og -2.5 er et handicap som City absolutt er kapabel til å innfri om dagen.

 

Real Madrid – Valencia, 20:45

Over 4.5 kort @ 2.04 7 units, Feelbet

Dagens store godbit i mine øyne. To lag som har skuffet denne sesongen, men som har et enormt potensial. Forventer en intens kamp og en 4.5-linje til denne type kamp synes jeg er altfor fint. Dommer er Gonzalez Gonzalez med 4,8 i snitt som er helt greit, men vi har også spillere som Kondogbia, Parejo, Sergio Ramos osv utpå denne banen. En 4.5-linje i La Liga er nesten alltid spillbar, og hvert fall i en slik kamp som også skal være jevn mellom to topplag.

 

Lykke til!

Leave a Reply