Dagens utvalgte i håndball EM

Player goals:

Russland – Montenegro 18:00

Anna Vyakhireva over 3,5 mål. 5 units til 1.85 på coolbet

Daria Dimitrieva over 4,5 mål. 5 units til 1.85 på coolbet

 

Dimitrieva er en av Russlands bærebjelker og har stort skuddansvar i laget. Jeg forventer en svært målrik kamp og ser dermed muligheten for at hun enkelt vil overgå denne linjen ved normal uttelling.

Vyakhireva er en av Russland beste spillere og toppscorere. Hun endte på 0 mål i åpningskampen mot Frankrike, men spilte allikevel en god kamp med 9 assist. På grunn av dette er linjen nede på 3,5 og jeg ser god verdi her. Hun er vanligvis en som tar svær mange skudd for Russerne, i tillegg er hun en av dem som kan ta straffer for laget.

 

Det er også gode muligheter for “overspill” i denne kampen. Russland snitter ofte over 60 mål i kampene sine og Montenegro viste på fredag at dem har høyt tempo og scorer mye mål dem også. To lag med høyt tempo og ankomstspill betyr svært mange angrep i kampen.

Over 54,5 mål til 1.80 på Coolbet anbefales. 7 units. 

 

 

Slovenia – Frankrike 15:00 

Alexandra Lacrabere over 3,5 mål. 5 units til 1.85 på Unibet

Lacrabere er en av Frankrikes superveteraner som må ta ansvar etter taper i åpningskampen. Hun scorer jevnt og trutt mye for det franske landslaget og jeg forventer at hun vil ta skuddansvar i dag. Hun scoret det siste straffe i kampen mot Russland og det er dermed en god mulighet for at hun starter på straffemerket i dag mot Slovania.

Lykke til!

 

Alexandra-Lacrabere-young.png

Leave a Reply