Feyenoord v PSV

14:30 Feyenoord – PSV. PSV draw no bet til 1.62 (Coolbet) 7 units 

Feyenoord er på 3.plass etter 12 kamper. De har vunnet 8 og kun tapt to ganger. De har skåret 23 mål, og for tiden har de en målforskjell på + 10. Selv om de er på tredjeplass, er det et stort gap opp til PSV og Ajax.  Laget fra Rotterdam har vunnet tre kamper på rad, og har kun tapt 1 av de 5 siste. Over 2,5 mål ble scoret i 3 av de 5 kampene, og det eneste nederlaget var mot Ajax som endte med et 3-0 tap. 3 av disse 5 kampene har endt med smultring for Feyenoord. På hjemmebane står de med 14-1-0 på de femten siste kampene.

PSV herjer bokstavelig talt i hjemlig serie denne sesongen. De har ikke tapt et eneste poeng denne sesongen. Med 13 seire på 13 kamper, har de 39 poeng og er 4 poeng foran sine Ajax.  Det er ingen andre lag i nærheten for øyeblikket, og målforskjellen er forteller sitt. 46-5 på 13 kamper er enormt.  På de siste 6 kampene har de tapt tre ganger. Disse nederlagene har dog vært i Champions League mot lag som Tottenham og Barcelona. .

Vi har god tro på at PSV nok en gang stikker av med poeng i denne kampen. Vi prøver oss på en variant hos Coolbet. Vinner PSV blir det full gevinst, ender det uavgjort får man pengene tilbake. 7 units!

Skjermbilde 2018-12-02 kl. 12.52.37.png
Trykk på bilde for å bli tatt med til spillet.

Leave a Reply