Godt og blanda

Hvordan ikke det ble en plussdag i går sliter jeg med å forstå, men denne søndagen har vi uansett flere gode muligher til å rette opp gårsdagen. Godbiter på rekke og rad!

Girona – Atlético Madrid, 16:15

Atlético Madrid over 4.5 cornere @ 1.80 7 units, Bet365

Hvorfor linja er så lav forstår jeg faktisk ingenting av? Atlético Madrid leverte igjen 6.5 mot Monaco sist, og har stort sett innfridd alle linjer denne sesongen med et snitt på godt over 7!

Girona er et lag som også snitter til ganske mange cornere per kamp (6,08) og Atlético hjemme og borte denne sesongen har faktisk ikke hatt så mye å si normalt sett.

Grunnen til at jeg holder innsatsen et hakk ned enn jeg vanligvis ville gjort på en slik linje, er alle skadeproblemene til Atlético Madrid særlig i forsvaret. Det blir trolig Arias, Savic, Lucas og Saúl (!) som starter bak, og det kan kanskje endre litt av dynamikken. Synes uansett denne linja er altfor bra, og derfor spiller vi også 7 units!

 

Alavés – Sevilla, 20:45

Over 5.5 kort @ 2 8 units, Bet365

Tro det eller ei, men dette er toppkampen (!!!) i La Liga etter 13 serierunder!

Alavés har levd på en sky og et eventyr etter at Abelardo tok over ca. nøyaktig ett år siden han tok over klubben nesten på denne datoen, og møter Sevilla som topper La Liga kun tre poeng foran.

Dette er antakeligvis den store muligheten Alavés kommer til å ha for å følge (litt til), og med et heltent publikum og to fysiske og direkte lag, så bør forutsetningene her være gode for en god del kort.

Begge lag ligger på øvre halvdel på kortstatistikken og spillere som Manu Garcia, Ever Banega, Franco Vázquez, Gabriel Mercado, Sergio Escudero osv osv er alle gode kortkandidater. Med en slik intens kamp i vente også bør sannsynligheten også være enda større, og dette blir forhåpentligvis en ordentlig rysare av en match!

Kveldens dommer Sanchez Martinez Munuera har et snitt på 5,7 i La Liga så han er også en relativt kortglad mann.

 

Arsenal – Tottenham, 15:05

Begge lag scorer & over 2.5 mål @ 1.71 7 units, Fansbet

Tar også et lodd i Premier League som jeg liker. Har sett nok av begge lag denne sesongen og spesielt Arsenal til å forstå at man ofte er involvert i målrike kamper. Arsenal slipper til fryktelig mange sjanser og mål, men scorer også alltid. Tottenham skal være mer enn gode nok til å score minst ett mål her og det bør være gode sjanser for en målrik kamp.

Arsenal siste fem kamper i engelsk fotball er 1-2 (Bournemotuh), 1-1 (Wolves), 1-1 (Liverpool), 2-1 (Blackpool) og 2-2 (Palace)

Tottenham siste fem kamper i engelsk fotball er 3-1 (Chelsea), 0-1 (Palace), 2-3 (Wolves) 1-3 (West Ham) og 0-1 (Manchester City)

 

Lykke til!

 

 

Leave a Reply