Runde 21 av Premier League

Runde 21 av Premier League inkluderer en av årets storkamper denne sesongen, med serieleder Liverpool på besøk hos Manchester City.  Vi gleder oss! To lag som har vært en fryd for øyet til nå denne sesongen.  Tottenham tar trolig innpå ett av disse to lagene, da de skal opp mot Cardiff, det samme gjelder Chelsea som skal opp mot Southampton. Tre kamper starter det nye Premier League-året; Everton – Leicester, Arsenal – Fulham og Cardiff – Tottenham. Vi har sett nærmere på noen spill!

Tirsdag 13:30 Everton v Leicester

Morsomme lag disse, begge er som en berg-og-dalbane, man vet aldri hva man får. Leicester vinner to kamper og taper deretter til Cardiff. Everton vinner 5-1 mot Burnley etter en dårlig periode, og man tror det har snudd,  og så taper de 1-0 mot Brighton igjen. Jeg tror Everton virkelig trenger en seier her, sjefen er litt presset av fansen etter deres siste hjemmekamp. Det er forståelig når du ser spillermaterialet og ressursene som er brukt for å bygge opp dette laget. Det er en stor kamp for dem, og jeg tror Everton er fortjente favoritter her. Men vi holder oss unna HUB i kampen, da Leicester plutselig kan overraske som mot Chelsea og Manchester City. 

Everton XI vs. Leicester: Pickford; Kenny, Zouma, Keane, Digne; Gueye, André Gomes; Walcott, Sigurdsson, Richarlison; Calvert-Lewin.

Leicester XI vs. Everton: Schmeichel; Simpson, Evans, Maguire, Chilwell; Ndidi, Mendy, Choudhury; Ricardo Pereira, Vardy, Ghezzal.

Man ser at begge lagene velger å rotere litt på startelleveren inn mot denne matchen, og det åpner opp for noen fine varianter.

 Danny Simpson får kort til 5.00 (Bet365) 3 units 

Danny Simpson opp i mot Richarlison og Digne. Her lukter det svidd! Danny Simpson har ikke fått mange kampene på førstelaget til Leicester denne sesongen, kun 2 kamper fra start har det blitt. Synes denne er veldig spennende, og prøver 3 units på spillerkort til 5.00 hos storgiganten Bet365.

Hamza Choudhury får kort til 4.00 (Bet365) 3 units 

For å best beskrive denne mannen kan man bare kalle han “mannen med håret”. 97-modell som starter sentralt på midtbanen til Leicester, han har kun starter 2 kamper tidligere denne sesongen, og har blant annet 2 gule kort på 6 kamper fra start hos U23-laget. Vi prøver 3 units også her!

Torsdag 3. januar: Manchester City – Liverpool, 21:00 (Alexander Larsen) 

Manchester City over 5.5 cornere @ 1.65 10 units, Betfair

Årets første gavepakke! Her hadde jeg forventet 7.5-linje, men i hvert fall 6.5. Her MÅ City vinne for å fortsatt henge med i gullkampen, og kommer til å kjøre på her også.

Hadde et litt lignende utgangspunkt i vinter da disse møttes etter at Liverpool hadde vunnet 3-0 hjemme. Da lå linja på 8.5, og den ble også innfridd. Samtidig var det også 5.5-linje sist disse møttes på Anfield hvor vi både tipset og vant.

City snitter altså helt sinnsyke 7.95 cornere per kamp, mens Liverpool snitter 3.65 i mot. I de aller fleste kamper er Liverpool fullstendig overlegne, så motstanderne ikke skaper så altfor mye. Her blir det en helt annen sak.

Liverpool har hatt noen vanskelige bortekamper denne sesongen. Deriblant Tottenham, Chelsea, PSG og Napoli. I samtlige disse har faktisk hjemmelaget endt på 5 utrolig nok. Men disse lagene har også et betydelig lavere snitt enn Manchester City spesielt når vi ser hvor stabile City er. Kun tre ganger denne sesongen har City ikke innfridd en slik linje på hjemmebane. Med tanke på kampens utgangspunkt her også, bør definitivt mulighetene være veldig gode. På sine siste fem kamper har City 8, 7, 13, 7 og 6 cornere. Ofte blir City sine kamper avgjort tidlig og man trenger ikke pushe på så altfor mye. Her bør det derimot være gode muligheter for at Englands beste fotballag akkurat nå kan gi mye bedre motstand. Uavgjort holder ikke for Manchester City rett og slett..

Kjører tre kortspill:

James Milner får kort 3.75 3u 

Jordan Henderson får kort 3.75 3u 

Begge starter på midten hos Liverpool idag. Begge er kjent for veldig stor innsats, kommer til å smelle i denne kampen. Ekstra fyr for kaptein Henderson!

Danilo får kort til 4.50 (Betfair) 3 units

Brasilianeren skal opp mot Mane og Robertson. Står med 1 kort på 3 kamper for City.

 

Lykke til!

Leave a Reply