Vamos 2019!

Endelig er La Liga tilbake, og endelig er det en ny start. 2018 ble ikke helt som ønsket, men skal gjøre det aller beste for at 2019 skal bli et fantastisk år!

Villarreal – Real Madrid, 21:30

Begge lag scorer og over 2.5 @ 1.83 6 units, Bet365

La Liga er tilbake og starter samtidig med en skikkelig godbit! Villarreal møter Real Madrid.

Ser man på tabellen så tenker man at dette skal bli lett match for Real Madrid. Villarreal befinner seg per nå på 18. plass, og har underprestert voldsomt i forhold til poeng, men ikke så altfor mye spillemessig synes jeg. Real Madrid derimot ligger på fjerdeplass og selv om man forventer enda mer av dette laget, så synes jeg man har vært spesielt heldig med poengfangsten etter at Santiago Solari tok over for Lopetegui. Poengene har kommet i langt større grad, men spillemessig har det til tider vært veldig skremmende.

Skader og suspensjon:

Kun Mario Gaspar (høyreback) hos hjemmelaget som er verdt å nevne som fravær hos hjemmelaget. Gjestene mangler Mariano Diaz, Marco Asensio og Marcos Llorente med skader.

Det er ikke noe tvil om at det finnes et stort potensiale i dette Villarreal-mannskapet, og at dette laget skal kunne score på Real Madrid mener jeg det er veldig gode sjanser for. Villarreal har 2-1, 1-1 og 1-1 på sine siste tre hjemmekamper i La Liga, og disse kampene byr også ofte på mye mål. Forrige sesong endte dette oppgjøret eksempelvis 2-2, mens det endte 2-3 sesongen før der igjen.

Real Madrid har kun innfridd denne linjen i 1/5 siste kamper i La Liga, men gjorde det eksempelvis i klubb VM. At dette ikke har skjedd oftere er for meg et stort under. Både mot Huesca, Rayo, Valencia og Valladolid burde man minst hatt en scoring i mot. At man også taper 0-3 mot Eibar uten å score er helt usannsynlig.

Dette Real Madrid-mannskapet innfridde denne type spill utallige mange ganger forrige sesong, og selv om de ikke har gjort det enormt mange ganger denne sesongen, så er dette en typisk kamp hvor det kommer scoringer. Holder ned innsatsen litt nettopp på grunn av dette, men har god tro på at vi har funnet et fint spill her.

Lykke til!

Leave a Reply