Håndball internasjonal vennskapskamp. Sveits – Japan

Sveits møter Japan i treningskamp uten flere av sine store stjerner. Her prøver vi oss på et under-spill.

Sveits – Japan under 54,5 mål. 6 units til @ 1.83 på Betsson 

Dette er to middels gode lag som møtes i en treningsturnering. Sveits er favoritter til å vinne, men de mangler flere sentrale spillere til kampen. Blant annet deres disidert største toppscorer og stjerne Andy Schmid. Det blir spennende å se hvordan de andre spillerne til Sveits løser dette, men forventer at det blir færre mål enn det linjen tilsier. Statistikken viser at Sveits ofte spiller målfattig mot svakere motstandere. Prøver meg dermed på et lite under-spill på denne kampen.

Her er “skadelisten” til Sveits:

Schmid, Milosevic (begge dispenseres), Deschwanden, Maros, Vernier, Delhees, Markovic, Svajlen, Tominec og Blättler (alle skadet).

håndball sveits

Leave a Reply