Tour De Ski: lørdag

Tips til morgendagens Tour-etapper: 10 km klassisk fellesstart damer og 15 km klassisk fellesstart menn! Vi har fått inn en gjestetipser til de to siste etappene av Tour De Ski, hans navn er Anders Skar. Skar har tidligere tipset i Facebook-gruppa vår, og får nå et par innlegg på nettsiden. Han fører spillene i et eget regnskap, og spiller ikke med units, men med flat stake.

Sedova slår Diggins til 1.65 ( Coolbet)

Sedova har gått bra på distanse så langt i Tour de ski. 3. plass både på 10 km fristil intervallstart og den forrige 10-kilometeren i klassisk fellesstart. Ho har utholdenheten på sin side som vil komme godt med i dei tøffe løypene i Val di Fiemme! Diggins trur eg skal få det tøft med å henge med i teten, der kan fort Sedova være sammen med Østberg, Nepryaeva og Parmakoski store deler av løpet.

Bolshunov vinner til 2.45 i odds (Coolbet)

Har ikkje heilt gått Bolshunov sin vei så langt i Touren, men denne etappen mener eg er skreddersydd for han. Bolshunov har vært suverent den beste klassisk-løperen i år, og dei lange tøffe motbakkene burde passe han fint. Han har over minuttet og hente på Klæbo og Ustiugov i sammendraget, så han bør absolutt være offansiv i morgen. Har vanskelig for å sjå at Klæbo henger med helt inn i morgen, det har han nok ikkje kapasiteten til da eg trur farten vil være høg fra start av i morgen. Det som muligens kan være negativt for spillet er om Bolshunov tenker såpass på sammendraget at han går all in for begge bonus-sprintene underveis! Samtidig kan Bolshunov være sterk nok til å gå i fra feltet etter sprintene.

Skjermbilde 2019-01-05 kl. 00.01.17.png
Vår gjestetipser prøver Bolshunov som vinner til 2.45 i odds.

Alexander Bessmertnykh slår Victor Thorn til 1.63 (Coolbet)

Victor Thorn er først og fremst sprinter, så trur han skal få slite hardt i disse harde løypene. Bessmertnykh har sant nok ikke visst allverdens i år, men mener han skal beherske denne distansen bedre enn Thorn. Maxim Vylegzhanin slår Ciement Parisse til 1,57! Coolbet) Vylegzhanin skal også kunne beherske løypa godt, har enorm kapasitet. Liker klassisk. Parisse er vel strengt tatt bedre i skøyting!

Leave a Reply