Målrik søndag i vente?

Årets første La Liga-spill satt som et skudd tidligere denne uken, og etter en litt vanskelig lørdag er det på tide med noen nye spill igjen.

Eibar – Villarreal, 12:00

Begge lagene scorer @ 1.70 6 units, Bet365

Det scores mye mål om dagen i Spania, og det forventer jeg også her. Villarreal spilte 2-2 mot Real Madrid torsdag så Eibar holder jeg som knepne favoritter.

Dette er to lag som sjeldent holder nullen, men som også scorer mye. 4/5 siste hjemme for Eibar har endt med btts, mens 4/5 borte for Villarreal har endt med btts. Villarreal har ikke holdt nullen på 12 kamper i La Liga, mens Eibar har holdt nullen i to av sine siste 10 (inkludert Real Madrid).

Nevnte det før Real Madrid-kampen og det finnes et stort potensiale i dette Villarreal-mannskapet som fortsatt er uforløst. Det bor mange scoringer i dette laget og det fikk vi også se mot Real Madrid, men det er også store problemer bakover. Man får riktignok Mario Gaspar tilbake fra karantene til denne kampen, men det bør allikevel være gode muligheter for at vi får se noen scoringer her.

Holder innsatsen litt igjen ettersom oddsen er litt småkjip synes jeg.

 

Sevilla – Atlético Madrid, 16:15

Begge lagene scorer @ 1.93 7 units, Coolbet

Definitivt helgens store godbit! Atlético Madrid gjester Ramón Sánchez Pizjuán og Sevilla til storoppgjør når nummer to gjester nummer tre på tabellen. Begge lagene viste bra form før den lille pausen som har vært, og det kan fort bli en underholdende kamp vi får i vente.

Skader og suspensjoner:

Sevilla: Gabriel Mercado og Franco Vázquez soner karantene til denne kampen, mens både Pablo Sarabia og Éver Banega er tilbake etter å ha sonet sist kamp mot Leganés.

Atlético: Filipe Luis, Lucas Hernández og Diego Costa mister denne kampen med skader. Det betyr at Atlético stiller uten en direkte venstreback, og dermed blir svekket når man skal møte Pablo Sarabia. Trolig blir det da Saúl Ñíguez som har vikariert flere ganger den siste tiden, eller Juanfran (høyreback) som er nylig tilbake fra skade.

De aller fleste forbinder Atlético Madrid med defensivt solid spill og veldig disiplinerte. Det er de også fortsatt til en viss grad, men det har ikke vært like solid denne sesongen spesielt på bortebane. Atlético Madrid har kun sluppet inn 12 mål denne sesongen, men 8 av disse har vært på bortebane. Hjemme på Metropolitano er man knallsterke og topper hjemmetabellen, mens man borte kun har to seiere og befinner seg på en skuffende niende plass. Her skal man altså gjeste et av de beste hjemmelagene i Spania de siste sesongene som kun har ett tap denne sesongen, og det skal bli svært vanskelig å få med seg alle tre poengene hjem til Madrid.

Sevilla har vunnet fem strake hjemme, hvor tre av disse har endt med btts. Atlético har spilt fire uavgjortkamper på sine fem siste borte, og man kunne like gjerne fått en ny uavgjort sist mot Valladolid. I disse kampene har 4/5 endt med btts.

Forrige sesong endte dette oppgjøret utrolignok 2-5 (!) etter et show fra Antoine Griezmann som scoret hattrick. Man møttes også i cupen hvor Sevilla vant 3-1, så det som er felles er mål. Atlético virker også mindre solide bakover denne sesongen, og har trøblet mye med skader på sine forsvarsspillere. 3/4 siste kamper innbyrdes har endt med btts, og unntaket var La Liga-matchen i Madrid forrige sesong hvor Atlético vant 2-0.

Jeg klarer verken å se Atlético holde nullen eller Sevilla ikke score her. Samtidig bør det være muligheter for et sterkt Atlético-mannskap å få inn minst en scoring på en vanskelig bortebane her. Prøver derfor btts til en meget innafor odds.

 

Over 9.5 cornere @ 1.68 7 units, Coolbet

Atlético snitter 7,12 mens Sevilla snitter 5,43 cornere per kamp. Totalt 11,71 i Atlético sine kamper, og totalt 10,29 i Sevilla sine kamper. Sevilla i en slags 3-4-1-2 formasjon med Escudero og Navas som vingbacker, mens Atlético stiller i sin vante 4-4-2 og har blant annet Thomas Lemar tilbake som er viktig.

Atlético har gått over 9.5 cornere i elleve (!!) kamper på rad, mens Sevilla har variert litt mer og kun 2/5 siste. Tror uansett på en slik type kamp her, og Atleti skal i langt større grad kunne skaffe cornere enn Sevilla sine forrige motstandere.

Lykke til!

 

 

Leave a Reply