Cup er cup

Copa del Rey er i gang igjen, og i går tapte Valencia 2-1 for Segunda-laget, Sporting Gijón. I kveld venter fire nye kamper, og i dag har vi funnet ett tidlig spill, og forhåpentligvis kan det komme noe mer når lagoppstillingene er ute – så følg med! 

Getafe – Valladolid, 20:30

Over 4.5 gule kort @ 1.85 7 units, Feelbet

Overrasket over fornøyd med denne linja. Getafe er de store kortgrossistene i La Liga med en solid andreplass bak Athletic i år, mens man hadde soleklart flest kort forrige sesong. Selv om Valladolid er godt nede på nedre halvdel, så er en slik linje absolutt spillbar spesielt når kveldens dommer er Melero López med 6,05 (!) kort i snitt per kamp!

Dette er en kamp hvor sannsynligvis begge lagene vil ønske å få et godt utgangspunkt før returen, og helst kvalifisere seg. Begge lag ligger trygt plassert i Ligaen, og trenger ikke å bekymre seg for helgen eller en nedrykkskamp med det første.

Getafe har gått over 4.5 kort i 4/5 siste La Liga kamper, mens man har gått over 4.5 GULE kort 3/5 siste i La Liga. Valladolid har gått over i 2/5 siste, og deriblant mot Athletic.

Men uansett hvor mye lagene snitter av kort. Forventer en tøff og jevn kamp, og når Melero López dømmer som trossalt er det viktigste, så tar vi gjerne denne linja til en slik kamp. Har 5,6 i snitt på sine siste 8 kamper, og selv om han har noen kamper like under nå, så bør ikke det nødvendigvis bety så altfor mye.

 

OPPDATERT:

Athletic – Sevilla, 19:30

Over 4.5 kort @ 1.68 7 units, Feelbet

Nummer én mot nummer fem på kortstatistikken. To lag som pådrar seg mange kort, og to lag som kan trøkke til i duellene. Raúl Garcia, Aritz Aduriz, Dani Garcia, Éver Banega, Roque Mesa, Gabriel Mercado osv osv …

Som nevnt i går lavere linje pga cup, og liker det veldig godt! Disse lagene skal møtes tre ganger på seks dager, og det er viktig med et godt utgangspunkt før returoppgjøret her. Kveldens dommer er Carlos Del Cerro Grande som snitter 5,2 i La Liga og 4,4 i Copa del Rey. Ikke høyest på statistikken, men i en slik kamp bør dette snittet økes litt, og er også en meget bra dommer (i mine øyne) som vi kan stole på når det bør gis kort.

 

Real Betis – Real Sociedad, 20:30

Over 9.5 cornere @ 1.90 6 units, Fansbet

To lag med positiv utvikling den siste tiden. Betis scorer mer, skaper mer, mens Real Sociedad vant i helgen borte mot Real Madrid og dermed tok sin første seier under ny manager.

Betis med 9,89 cornere i snitt per kamp, mens Sociedad har 10. Utviklingen er derimot enda finere.

Betis cornere siste fem:

Betis – Rayo 2-9

Dudelange – Betis 0-11

Espanyol – Betis 0-4

Betis – Eibar 4-11

Huesca – Betis 4-6

 

Sociedad siste fem:

BETIS – SOCIEDAD 6-4

Sociedad – Valladolid 11-6

Getafe – Sociedad 2-3

Sociedad – Alaves 10-1

Real Madrid – Sociedad 10-4

 

Begge lag snitter mye for og i mot, og som dere ser gikk første oppgjør i La Liga også over. Synes begge lagene er enda mer friske nå, og forhåpentligvis fortsetter den fine trenden her. Litt rotasjon blir det garantert.

 

Lykke til!

Leave a Reply