KHL: AK Bars @ Tractor

AK Bars @ Tractor
Start: 15:00

Sist sesongs Gagarin vinner tar turen til Tsjeljabinsk for å møte Tractor som håper at den unge offensive dynamoen deres Kravtsov har ristet av seg skaden etter U20 VM og blir klar til denne kampen.
For gutta i Tractor har nå gått av isen uten scoring i 3 av de 5 siste kampene her hjemme og de har kun klart å produsert 14 scoringer på de 10 siste her hjemme og når de møtte dagens motstander Bars tapte de 0-3 i november.
Og akkurat Bars har Tractor slitt med, 5 av de 6 siste her i Tsjeljabinsk har endt med borteseier og 9 av de 10 siste møtene mellom lagene er blitt vunnet av dagens bortelag.

Ak Bars kommer inn til denne kampen etter 1-2 tap for Podolsk sist i en kamp hvor de var det klart beste laget men møtte en red hot Ortio.
Og jeg tror at det er et revansjesugent mannskap som har reist hit.

Pro:

* Bortelag som er revansjelysten etter ufortjent tap sist og møter her en motstander de har stålkontroll på historisk.

* Duoen Azevedo og spesielt Sekac virker å ha funnet god form og kjemi nå som er viktig for lagets offensive spill og overtall.

* Garipov som er en god målvakt er ventet tilbake her etter å ikke ha spilt den siste måneden pga skade

* Møter en motstander som sliter kraftig med offensiv produksjon og Bars skal ha bredden til å stenge ned Szczechura , Enlund og Thomas som er hjemmelagets eneste virkelig trussel framover.

Mot:

* Ak Bars har tapt 4 på rad borte og de har slitt med uttellingen offensivt.

* Tractor har tatt mer ansvar bakover og spiller ofte en stil hvor de tar få sjanser og gir fra seg få overganger i mot.

* Dårlig form på secondary scoring venter fortsatt på Galiev , Zaripov og Tkachyov som må starte å levere jevnere.

Konklusjon:

Her klarer jeg ikke å komme utenom bortelaget, Tractor er for all del et lag som kan være vanskelige å bryte ned, men Bars har vist prov tidligere år og også i november at de har det som skal til for å bryte ned dette laget.
Hjemmelaget kan få en boost om Kravtsov er tilbake her, men selv da mener jeg det her er såpass nivåforskjell at om Bars har rett innstilling fra start og får en normal uttelling på sjansene sine så skal dette bli en grei seier.

AK Bars Kazan vinner til 1.90 @ Fansbet x 4u
Sekac mål 3.40 @ Fansbet x 2u

Leave a Reply