Sporting CP v Porto

Oppgjøret mellom Sporting CP og Porto er ett av de største i Portugal, og kalles for Dragões vs Leões (Dragene vs Løvene). Ser man på geografien kan dette oppgjøret også sees på som kampen mellom nord og sør.

Sporting har tapt to av sine tre siste liga-kamper. Bas Dost har scoret tretten mål i sine siste ti kamper for Sporting CP, men er usikker til denne kampen med en hodeskade.
Marcos Acuña er suspendert, mens også Rodrigo Andres Battaglia trolig misser denne kampen på grunn av skade.

Porto har vunnet tre av sine siste seks kamper mot Sporting CP. Denne sesongen har de vært i storform, og Porto har vunnet hver av sine siste atten kamper i alle konkurranser. Sist tap kom borte mot Benfica 7.oktober 2018. Bruno Costa og Vincent Aboubakar forventes ikke å gjøre turen til Lisboa på grunn av skade.

16:30 Sporting CP – Porto. Uavgjort til 3.42 (Pinnacle) 3 units

Porto er inne i voldsom flytsone for tiden, og det skal man sjeldent undervurdere. 14-0-2 står de med hittil i serien, og leder tabellen fire poeng foran Benfica. Kampen i dag er utrolig viktig for å opprettholde den luka ned til sin argeste konkurrent. Som nevnt tidligere har blåtrøyene vunnet 18 av sine siste kamper, en meget sterk prestasjon det.

Sporting CP på sin side ligger på en litt skuffende fjerdeplass kan man si. I Portugal er man vandt til de at topp 3 til en hver tid er Porto, Benfica og Porto, men Braga har sneket seg opp på tredjeplassen foran Sporting. På de tre siste kampene har det blitt tap mot Tondela og Vitoria.

Det har vært nesten 11 år siden Porto sist slo Sporting på Alvalade XXI. Siden da har det vært 12 kamper, hvor hjemmelaget har vunnet seks av disse og resterende har endt med uavgjort. Forventer at dette skal bli en åpen kamp mellom to lag som scorer for moro, men sliter med å holde tett bakover. Dermed prøver vi oss på en sjelden uavgjort til 3.42 her! Porto DNB til 1.72 hos Coolbet kan kanskje være en fin variant også.

16:30 Sporting CP – Porto over 4.5 kort til 1.77 (Coolbet) 8 units

Dette er en av de virkelig store kampene i Portugal. Klarer Porto å opprettholde den enorme flyten, eller klarer Sporting å krige bortelaget ut av det? Uhyre viktig kamp for begge lag. Sporting må opp fra gjørma, og tilbake på topp 3. Porto må holde Benfica unna. Vi tror det smeller her! Hugo Miguel dømmer, han har delt ut 760 kort på 150 kamper i karrieren (snitt på 5.06 kort pr kamp).

Coolbet har lagt seg på en meget fin linje her i forhold til resten av markedet, og da er det bare å hoppe på. Resten av markedet har satt linja på både 5.5 og 6.5 kort. Feks har både Unibet og Fansbet over 6.5 kort til 2.00. Kjører på med 8 units!

Leave a Reply