Everton v Bournemouth

Dette oppgjøret har vært ett målgaranti de siste årene. Det har kommet 29 mål i syv Premier League-møter (Everton 16, Bournemouth 13), som gir et gjennomsnitt på  4,14 mål per kamp. Det er det høyeste gjennomsnittet for et Premier League-oppgjør som har blitt spilt mer enn seks ganger. Begge lagene har vært inne i en svak periode. Everton har tapt fire av sine fem siste ligamatcher, inkludert de to siste. Samtidig har Bournemouth satt ny klubbrekord med fem påfølgende tap i Premier League.

Everton har ingen nye skadeproblemer, men Marco Silva kan velge å oppdatere startelleveren. Ademola Lookman scoret i FA Cup-seieren over Lincoln, og kan erstatte Theo Walcott mens Lucas Digne, Andre Gomes og Richarlison alle hvilte siste helg og trolig er klar til kamp her.  Bournemouth-trioen Callum Wilson, Joshua King og Ryan Fraser har alle slitt med småskader og sykdom inn mot denne kampen. Wilson (hamstring) og King (influensa) var ikke med i  FA Cup-tapet mot Brighton sist helg, mens vingen Fraser (hamstring) skadet seg i den kampen.  Høyreback Nathaniel Clyne kan gjøre sin liga-debut for klubben, men den andre nysigneringen Dominic Solanke (hamstring) ikke er med. Simon Francis, Adam Smith og Lewis Cook forblir på sidelinja.  På grunn av skadene er Everton naturlige favoritter her, men sesongen hittil har vært en berg-og-dalbane. 6-1 tap mot Tottenham, og 1-0 tap mot Brighton og Leicester skremmer ingen. Begge lagene trenger sårt poeng her, men vi velger å holde oss unna noen hovedspill. I ligaer som Premier League er ofte oddsen helt riktig satt på de store markedene, og man sliter med å kunne gå i pluss i lengden. Dermed plukker vi oss noen spillerspesialer heller!

Everton XI (4-2-3-1): Pickford, Coleman, Keane, Zouma, Digne, Gueye, Gomes, Lookman, Sigurdsson, Bernard, Richarlison.

Bournemouth XI (4-3-3): Begovic, Clyne, Ake, Steve Cook, Smith, Gosling, Lerma, Brooks, Stanislas, Fraser, King.

Jefferson Lerma (Bournemouth) får kort til 3.00 (Coolbet) 4 units

Nok en colombianer i fokus. Har vi sett en større kortsanker enn Lerma? 75 kort på 166 kamper fra start i klubbkarrieren. 9 gule kort på 16 starter i Premier League denne sesongen. Må bare prøve 4 units til 3.00 hos Coolbet her. Denne ble lagt ut i går!

Ryan Fraser (Bournemouth) skårer  / slår en målgivende til 5.50 / 4.50 (Fansbet / Mr Green) 2 units / 2 units 

Starter på topp sammen med Joshua King og Stanislas i en 4-3-3 i dag. Vært i en fin form i år med 5 mål og 9 målgivende på 19 kamper fra start.  Dette oppgjøret har som nevnt tidligere vært målrike de siste årene, og dermed synes vi disse variantene er spennende.

Leave a Reply