Håndball VM. Argentina – Sverige

En av mine favoritter i dette mesterskapet møter et Argentinsk lag som burde være sjanseløse i kveld.

Argentina spilte 25-25 i åpningskampen mot Ungarn, et meget godt resultat for dem. Uten sin store stjerne Simonet går angrepspillet deres trått. Men de var flinke til å avslutte angrepene fornuftig og komme seg hjem i forsvar. Ungarn hadde 0 mål på kontra! Hver kamp lever sitt eget liv og det er selvsagt store muligheter for Sverige og løpe over Argentina. Men jeg ser for meg en kamp der Sveriges backspillere drar det store lasset. Lukas Nilson viste svært gode takter mot Egypt med 5 scoringer og i tillegg har han spilt meget bra i de siste kampene for Kiel før mesterskapet. Over 3,5 mål til 1.99 tenker jeg er god verdi for den talentfulle og skuddkåte backen.

Argentina – Sverige. Lukas Nilson over 3,5 mål. 5 units til 1.99 på Coolbet.

lukas nilsson

Det virker som at storlagene i VM begynner å spille seg i form. Både Norge, Danmark, Spania, Tyskland og Frankrike har vunnet sine siste kamper komfortabelt mot lignende motstand som Argentina. Det er automatisk veldig lett å tenke seg at Sverige også kommer til å vinne enkelt. Når jeg ser over hvilket lag Sverige og Argentina har på papiret, så blir det nærmest uunngåelig og ikke spille Sverige med hcp. Jeg satt selv Sverige -7,5 til 1.82 sent i går kveld. Nå er oddsen nede på 1.70. Jeg tenker at det fortsatt er god verdi på det spillet. -8,5 er også en mulighet.

Argentina – Sverige. Sverige -7,5. 7 units til 1.70 på Coolbet. 

 

Leave a Reply