Spillerkort Liverpool v Leicester og Spurs v Watford

20:45 Liverpool v Leicester City

Ben Chilwell kort til 7.50 (Coolbet) 2 units

Chilwell møter i kveld Sadio Mane sånn det ser ut nå.  Man så i går at topplagene fort kan snuble mot hvem som helst i Premier League (ref. Manchester City og Manchester United). Leicester har god historikk mot topplagene. Chilwell står med 6 gule og 1 rødt kort på 57 kamper, sanker ikke voldsomt med andre ord. Prøver 2 units når oddsen er såpass fin!

20:45 Tottenham v Watford:

Jose Holebas kort  til 3.45 (Fansbet) 4 units 

Går hardest på denne i dag. Jose Holebas opp mot Aurier (høyre vingback) kan fort bli en veldig interessant duell i denne matchen. Greker mot ivorianer. 8 gule på 19 kamper denne sesongen, og 21 på 59 kamper de to tidligere sesongene.

Etienne Capoue kort til 5.00 (Coolbet) 3 units 

Her ligger Coolbet veldig fint an i markedet. Capoue står med 6 gule og 1 rødt kort på 19 kamper denne sesongen, da er 5.00 i odds fint borte mot Tottenham.

Leave a Reply