Huesca – Valladolid

Januar er over og fasiten er meget bra. Februar er i gang, og vi har funnet våre to første spill for måneden allerede i første kamp fra La Liga!

Huesca – Valladolid, 21:00 –

Begge lagene scorer @ 2.15 7 units, Bethard

Over 9.5 cornere @ 1.69 8 units, 1XBet

 

Huesca sine kamper er ofte veldig åpne med masse situasjoner, masse sjansesløseri og en god del marginer også i mot litt for ofte. Det er ikke alltid det vil seg 100% for Huesca, men stort sett skapes det veldig masse sjanser, og man bør ha en langt bedre uttelling. Det ser man også på expected goals hvor man har scoret 10 mål færre enn det man burde ut i fra sjanser. Kun Valencia ligger dårligere an her med 13, og begge lag er i en helt egen klasse.

Allikevel synes jeg det har bedret seg for Huesca den siste tiden, og spesielt på hjemmebane.

3/5 siste hjemme har endt med btts for Huesca. Unntaket? Real Madrid og Atlético Madrid. Mot Real Madrid burde man minst (!) hatt en scoring, mens man mot Atlético kunne hatt, men fortjente å tape. Poenget er uansett at Huesca har et stort potensiale for målrike kamper, og jeg ser for meg at dette kan være en sånn typisk kamp.

Valladolid har spilt btts i 3/5 siste borte, og også Valladolid ser bedre ut nå enn det de gjorde tidlig i sesongen. Begge lag har et stort potensiale for underholdende kamper, og det er heller ingen sentrale fravær å melde så jeg synes oddsen enkelt og greit er kjempefin. Reagerte først når jeg så @ 1.95 i går, og når jeg nå ser oppimot @ 2.20 er det ikke noe spørsmål for min del. @ 2.15 spilles derfor alle dager i uka!

NB! Forrige oppgjør (borte for Huesca) endte 1-0 Valladolid, men veldig mye har skjedd siden da.

Angående cornerspillet så er det også mye av samme prinsippet. Masse sjanser skapes og Huesca minner meg en god del om Eibar. Uansett motstander kommer Huesca til å angripe, og cornerstatistikken hjemme er også meget pen.

Huesca siste fem:

Huesca – Levante 7-2

Huesca – Real Madrid 11-6

Huesca – Villarreal 13-2

Huesca – Betis 4-6

Huesca – Atlético 6-5

 

Ikke bare er dette høye tall, men ser man også på motstanderne så er dette definitivt lag av meget, meget høy klasse!

 

Valladolid siste fem borte:

Sevilla – Valladolid 8-6

Real Sociedad – Valladolid 11-6

Athletic – Valladolid 3-1 (Athletic slipper til nest færrest i mot i La Liga)

Valencia – Valladolid 7-0

Levante – Valladolid 3-2

 

Noen kamper under her i det siste, men dersom begge lagene leverer som normalt vil denne kampen kunne gå oppimot 12/13 også. Ingen av lagene bør frykte hverandre, så forventer to lag som ønsker å ta poeng, og at det dermed vil komme en del cornere.

 

Lykke til!

Leave a Reply