Ganar y ganar y volver a ganar

En dårlig start, men en sterkere avslutning på lørdagen og vi har alt å kjempe for når runden går mot slutten, og resten av godbitene kommer på rekke og rad!

Villarreal – Espanyol, 12:00

Villarreal @ 1.86 7 units, Coolbet

Bunnoppgjør, tidlig kamp og en uhyre viktig kamp for begge lag. To lag som sliter enormt for tiden, og ett lag som underpresterer noe voldsomt ut i fra mannskap (Villarreal). Det resulterte i at Villarreal sparket manageren og gjorde som Monaco – hentet tilbake den tidligere, Javi Calleja. Under Calleja synes jeg i det minste man spillemessig var gode, men resultatene og scoringene uteble. Har tro på at dette skal fungere bedre enn det det har gjort nå i 2019 uten seier.

Espanyol kommer til denne kampen i grusom form. 9 tap på sine siste 10 kamper (!) i La Liga er fasiten, og fra å kunne gå opp til tabelltopp (!) så har alle piler pekt feil vei for Espanyol, og man er nå i fritt fall nedover tabellen og mot Segunda, som flere hadde spådd før denne sesongen.

Ikke nok med at Espanyol sliter. Midtbanedirigenten og en helt sentral spiller, Marc Roca mister dette oppgjøret med karantene. En svært viktig spiller i spillet, som vil bli dypt savnet til et så viktig oppgjør som dette er. Man har riktignok David López tilbake i forsvaret som en forsterkning, men han kan fort være litt rusten etter noen uker på sidelinjen. Oscar Duarte er fortsatt ute med skade.

Villarreal mangler egentlig kun Victor Ruiz med karantene og Bruno Soriano som ikke har spilt denne sesongen. Bør ikke bety så altfor mye, og synes fraværet av Marc Roca hos gjestene er langt viktigere!

Hjemmebanefordel, “ny” manager(boost) og potensiale i laget synes jeg taler Villarreal sin vei i denne kampen. Dette laget er altfor bra til å prestere så dårlig som de gjør, og snart må det snu. Man får ikke noen bedre mulighet enn dette, og Espanyol er i mine øyne det svakeste laget i La Liga per dags dato.

 

Real Betis – Atlético Madrid, 16:15

Over 9.5 cornere @ 1.72 6 units, Bet365

To ulike stilarter og det synes jeg også er positivt på disse spillene av en eller annen grunn. Når to “helt like” spillestiler møtes, blir det som regel ikke noe god flyt, men her har vi forutsetninger hvor Betis kommer til å ha mest ball, men Atlético kommer til å være tilfredse med det.

Atlético som så mange ganger før nevnt denne sesongen har hatt et vanvittig snitt med cornere, mens Betis har vært litt mer beskjedne, men bedret seg de siste månedene. Kampen på Metropolitano endte forøvrig 6-4.

Ikke 100% sikker på Betis sin startoppstilling, men blir trolig noe allá dette; Pau – Mandi, Bartra, Sidnei – Francis, Carvalho, Canales, Tello – Lo Celso, Canales – Sergio León. Uansett. Det blir trebackslinje, og det blir vingbacker som skal bidra offensivt. Jesé har også blitt hentet inn uten at det skal bety så mye.

Atlético derimot er ganske så sikkert; Oblak – Arias, Giménez, Lucas, Juanfran – Correa, Rodri, Thomas, Lemar – Griezmann, Morata

Morata er kommet inn og man kan nå slå innlegg også på en god hodespiller. I tillegg vil det bli to rene kanter med all sannsynlighet ettersom både Koke og Saúl ikke er med til denne kampen grunnet skade.

Begge lag skal ha gode muligheter for å bidra med cornere her, og jeg ser egentlig for meg en lignende kamp allá Betis – Real Madrid som endte 6-5.

Lykke til og Forza Atleti!:)

Leave a Reply