La Liga, lørdag

Litt vanskelig La Liga-dag synes jeg, men skal prøve å få ut litt mer ut over dagen, og kanskje også noe live. Funnet ett spill til tidligkampen jeg liker ganske godt uansett.

Levante – Getafe, 13:00

Levante først til fem cornere @ 1.80 6 units, Bet365

Liker Levante sitt lag samt at man møter et ganske skadeutsatt, slitent og karanteneutsatt Getafe som hadde en enorm utladning mot Valencia i Copa del Rey denne uka som inkluderte 11 gule kort i tillegg til fem røde (!!!)

Mye av samme grunn også som når vi hadde Villarreal først til fem for noen runder siden mot Getafe. Getafe mindre villige til å angripe borte, og når man også har hatt en så tøff kamp tidligere + noen viktige fravær så synes jeg Levante først til fem er verdt noen kroner i dag.

Lykke til og følg med!

Leave a Reply