Premier League & Championship

16:00 Everton v Wolves 

Det er 40 år siden Wolves sist vant på Goodison Park, men de kommer hit med god selvtillit denne gangen etter å ha scoret syv mål på to ligakamper. Evertons skjøre form og selvtillit, pluss fraværet av Digne (rødt kort), gir Nuno Espírito Santo en fordel her. Vi tror på en meget underholdende kamp med mye mål og tøffe dueller.

Lagene ligger på henholdsvis 7. og 8.plass før dagens oppgjør, og de er med i kampen om spill i Europa League til neste sesong. Spesielt for Wolves ville det vært en stor milepæl, etter å ha rykket opp fra Championship sist sesong. Everton er det tredje råeste laget i Premier League med 41 gule og 3 røde kort hittil i sesongen. Wolves ligger på en syvende plass over det råeste laget, med 46 gule og 1 rødt kort. Lee Mason har utdelt over 3.5 kort i 3 av sine 4 siste matcher. Forrige kamp mellom lagene endte 2-2, med ett gult og ett rødt kort. Før det hadde ikke lagene møttes siden 2012! Kommer nok til å prøve noen spillerkort her også hvis lagene tilsier det.

Wolves XI: 

Everton XI: 

Vi prøver et målspill som hovedspill her. Spillerkort finner dere nederst i innlegget etter lagene er publisert.

Wolves v Everton. BTTS + over 2.5 mål til 2.35 (Fansbet) 5 units 

To lag som både skårer og slipper inn mye mål. Begge lag er like ustabile, og man vet sjeldent hva man får servert av disse to lagene. Wolves slo Tottenham 1-3 på bortebane, før de tapte 0-2  mot CP og 3-0 mot City. På de t0 siste kampene i ligaen har den vunnet 4-3 mot Leicester og 3-0 mot West Ham. Everton har tapt 3 av sine 5 siste kamper, men har skåret mål i 13 av sine 15 siste hjemmekamper. 3 av de 5 siste på Goodison Park har endt med BTTS + over 2.5. 3 av de 5 siste til Wolves har også endt med BTTS + over 2.5.

18:30 Leeds v Norwich

Toppkamp i Championship. For en kamp dette blir på lørdagskveld! De to topplagene møtes på Elland Road, og man vet at begge lagene går ut på banen for å hente 3 poeng. Vertene sliter fortsatt med en rekke skader. Eunan O’Kane, Gaetano Berardi, Izzy Brown, Stuart Dallas, Patrick Bamford og Barry Douglas kan alle gå glipp av denne matchen.  Leeds har blitt reddet av litt individuell magi de siste kampene, og vant mot Rotherham på New York Stadium i helgen.De hvite har tapt fire av sine seks siste kamper, og måte forrige seier kom på var langt fra overbevisende.

For Norwich sin del er dette nok en tøff kamp i rekken av mange den siste perioden. Kanariene klarte uavgjort mot Sheffield United og West Brom, men føler nok de burde stukket av med enda flere poeng her. De har sett ut som sterkt og velorganisert lag, spesielt når de beseiret  Birmingham City 3-1 i sin siste seier.

Leeds v Norwich. Over 3.5 kort til 1.65 (NordicBet) 7 units 

Toppkamp i Championship betyr alltid harde taklinger og mange dueller. Dommer Stuart Atwell har gitt ut 9 gule og 1 rødt på sine to siste kamper i Premier League/FA-cup og har fått jobben med å dømme denne storkampen. Forrige kamp mellom lagene ble meget trist sett med Norwich-øyne, Ledd stakk av med en 3-0 seier på bortebane. Da endte det med 3 kort! Leeds lager flest frispark av alle i Championship, mye på grunn av det høye presset og intensiteten Bielsa krever. Norwich har fått 55 gule og 0 røde på 29 kamper, mens Leeds har fått 49 gule og 3 røde på like mange matcher. Begge lag ligger på øvre halvdel over råtass-lagene i Championship. Dette blir dagens hardeste spill fra meg!

Leeds v Norwich. BTTS + over 2.5 mål til 2.05 (Bet365) 5 units 

Klarer ikke helt å se for meg at dette blir et kjedelig oppgjør uten noe særlig med mål? 0-3 sist kamp, men fire av de seks siste kampene mellom lagene har endt med BTTS + over 2.5 mål. 4 av de 5 siste Norwich-kampene har endt med BTTS, mens 4 av de 5 siste Leeds-kampene har endt med BTTS + over 2.5 mål. Holder unitene nede her på grunn av viktigheten av kampen, men jeg tror Leeds rett og slett må gå offensivt ut med tanke på skadeproblemene.

Spillerkort: 

Leighton Baines (Everton) får kort til 8.00 (Fansbet) 2 units 

Baines er rusten etter kun å ha startet 4 kamper hittil denne sesongen. Viktig kamp mellom Everton og Wolves, og dermed har vi lyst å prøve 2 units til meget pen odds hos Fansbet.

Callum Slattery (Southampton) får kort til 5.00 (Fansbet) 3 units 

19-åringen fra England har fått 10 gule og 1 rødt kort på 52 kamper fra start i karrieren. Alle disse på aldersbestemte lag hos Southampton. Debuterer fra start i Premier League i dag, i en viktig bunnkamp mot Burnley.

Souleymane Bamba (Cardiff) får kort til 5.00 (Coolbet) 3 units 

34-årige Bamba skal få det tøft mot et Bournemouth som er i fyr og flamme om dagen. Han har fått 75 gule og 3 røde kort på 291 kamper totalt i karrieren. Et snitt på omkring ett kort hver fjerde match. Opp mot Joshua King her, som skåret to og hadde en assist mot Chelsea i midtuka. 3 units til 5.00 i odds!

 

king-examples-IMG_1538467111858.png
Trykk på bilde for å lese mer om Kongen av England.

Coolbet er tilbake med en ny sesongen av Kongen av England. Her får du som er fan av engelsk fotball sjansen til å leve som en konge og se fotball av høy klasse. Over 2 måneder skal de finne ut hvem som har peiling på engelsk fotball og setter sine spill som en konge verdig.

Det er enkelt å delta. Alt du trenger å gjøre er å spille på engelsk fotball og vinne kuponger. Husk å merke kupongene med at de skal delta i kampanjen.

NB! Coolbet trekker ut en tilfeldig vinner mandag 4. februar blant de som har deltatt til nå.

 

Leave a Reply