Supersøndag i Premier League

I går ble en meget profitabel dag innen engelsk fotball. 3/3 hovedspill gikk inn, mens Bamba kort til 5.00 gikk inn av spesialene gikk veien. Det resulterte i 23.55 units inn. I dag synes jeg menyen er litt verre, men vi prøver oss på noen varianter med litt høyere odds enn i går. Lykke til!

15:05 Leicester v Manchester United

Anthony Martial og Paul Pogba forventes å være tilbake for Manchester Uniteds bortekamp mot Leicester på søndag. Martial, som signerte en ny langtidsavtale denne uken, mistet tirsdagens 2-2-kamp mot Burnley med en liten skade. Pogba haltet ut av Old Trafford etter kampen, men ting tyder på at begge er klare igjen. Smalling var tilbake på benken igjen mot Burnley, etter å ha vært ute med skade noen kamper. Rojo og Fellaini er trolig ute med skader her. Sistnevnte forlater trolig Manchester United til fordel for Kina meget snart! Solskjær mistet sine to første poeng sist runde, men mye tider på at United er tilbake igjen på vinnersporet etter denne matchen.

Youri Tielemans kan få sin debut for Leicester, etter å ha ankommet på Deadline Day. Den unge belgiske landslagsspilleren kom fra Monaco, mens Adrien Silva gikk motsatt vei. Leicester har ingen skadeproblemer bortsett fra Daniel Amartey, som jobber med å komme seg fra en ankelskade fra oktober. Leicester skal prøve å unngå sitt tredje strake Premier League-tap på hjemmebane og fjerde tap på sine fem siste kamper. Likevel har de vist en evne til å prestere bra mot topplagene denne sesongen. 1-1 mot Liverpool, 2-1 mot City og 1-0 mot Chelsea skal man ikke kimse av. Har sett at flere lar seg friste av oddsen på bortelaget, men vi velger heller å kneppe ned noen hakk på unitene og skru opp oddsen litt. Vi prøver oss på en variant her.

Leicester v Manchester United. Begge lag skårer og Manchester United vinner til 4.00 (Coolbet) 3 units

Begge lagene er bedre offensivt enn defensivt, og etter at OGS tok over sjefsstolen på Drømmenes Teater har filosofien blitt en helt annen. 11 av de 15 siste kampene til Manchester United har endt med at begge lagene skårer, og vi tror Jamie Vardy fort kan bli en håndfull for United-forsvaret. Med Martial og Pogba tilbake har vi også tro på at bortelaget skårer et par-tre mål her. Vi prøver oss på en borteseier, men tror også at Leicester får meg seg et mål her. De to siste kampene mellom lagene har endt 2-1 og 2-2. Råtips: 1-3.

Spillerkort:

Wes Morgan (Leicester) får kort til 5.50 (Mr Green) 3 units

Morgan mot Rashford. Dette blir interessant! Jamaicaneren er svær som et kjøleskap, og har nå runda 35 år. Rashford er fortsatt kjapp og smidig som en røyskatt, og bruker det for alt det er verdt. Morgan vil trolig prøve å unngå løpsdueller her, mens Rashford trolig prøver å oppsøke dette så ofte som mulig. Tror det kan bli tøft for stopperkjempen. Denne sesongen har han fått 3 gule og 2 røde kort på 17 kamper. Vi prøver 3 units på at han får kortet til 5.50 hos Mr Green.

Stephan Lichtsteiner (Arsenal) får kort til 4.00 (Coolbet) 4 units

Lichtensteiner opp mot Sterling sånn det ser ut nå. Spennende! 35-åringen har fått 2 gule på seks kamper fra start hittil i sesongen, og står med 70 gule og 2 røde kort på 312 kamper fra start i karrieren.

Nicolas Otamendi (Manchester City) får kort til 4.50 (Fansbet) 4 units

Otamendi opp mot Lacazette og Aubameyang kan bli meget spennende. Argentineren har fått 69 gule og 2 røde kort på 267 kamper totalt. Kun startet 8 kamper denne sesongen!

Leave a Reply