Olympique Marseille v Bordeaux 

19:00 Olympique Marseille v Bordeaux

Marseille er vertskap når Bordeaux står på motsatt banehalvdel i dette Ligue 1-sammenstøtet tirsdag kveld, Begge lag har i grunn skuffet denne sesongen, og før denne kampen ligger hjemmelaget på en 10.plass mens Bordeaux ligger på en 12.plass. Begge lag skal være kapable til en topp-4 plassering, men har underprestert veldig hittil. Kampen blir meget interessant, og vi tror det blir vanskelig å skille disse to lagene, som desperat trenger poeng. Vi prøver to høyoddsere!

Oddstips:

Går ganske rolig frem i dag, men prøver noen få units på dagens match i Ligue 1.

Riktig resultat: 1-1 til 7.00 (Coolbet) 2 units

Kampene mellom lagene bruker å ende nokså målfattige, og 8 av de 10 siste innbyrdes har endt med under 2.5 mål. 4 av de 10 siste kampene mellom lagene har endt 1-1, da synes jeg 7.00 på den resultatvektingen er av fin verdi.

Boubacar Kamara får kort til 5.00 (Mr Green) 3 units

Det er spådd at 19-årige Kamara starter for Marseille her. Står med 2 gule kort på 13 kamper fra start for A-laget denne sesongen, ikke veldig mye med andre. Men totalt i karrieren står han med 11 gule på 46 kamper. Da synes vi 5.00 er pent her. Dagens kamp er meget viktig for begge lag, og Marseille er en av råtass-lagene i Ligue 1. Prøver 3 nye units til 5.00 hos Mr Greenher!

Leave a Reply