El Clasico!

Det er onsdag, og det er duket for semifinale i Copa del Rey som denne gang er Barcelona mot Real Madrid! Wow for et oppgjør vi har i vente, og her må vi også være involvert.

Barcelona – Real Madrid, 21:00

Over 9.5 cornere @ 1.70 7 units, Coolbet

Begge lag scorer & over 2.5 mål @ 1.80 8 units, Bet365

Det er El Clasico, og da må alt legges til side. Disse oppgjørene er noe for seg selv, og er alltid høyinteressante. 5-1 endte det sist, men nå har mye endret seg. Real Madrid kommer til Camp Nou med selvtillit og god form, mens Barcelona har noen småproblemer, men leverer jevnt og trutt.

Det er kun Ousmane Dembélé av det viktige slaget som mangler til denne kampen, men Messi har ikke vært helt 100% denne uken. Dog forventer jeg at han starter, og at han som vanlig leverer målpoeng og spiller oppimot sitt beste.

5-1,2-2,0-3,1-3 og 2-0 er siste kamper innbyrdes mellom disse lagene, og det pleier å bli mål. Det tror jeg også det blir i kveld slik som da det endte 5-1 i høst. Da hadde vi nøyaktig samme spill, og ser heller ingen grunn til å droppe det i dag. Begge lag er gode offensivt om dagen, og jeg er sikker på at hjemmelaget scorer, men at Real Madrid også minst bør ha ett mål her. Karim Benzema er i form, Vinicius er i form, Bale er tilbake, og Real Madrid er i en stigende kurve. Barcelona spilte 2-2 mot Valencia denne helgen, og slapp til flere muligheter. At Barcelona skal score føler jeg meg veldig trygg på her.

Egentlig veldig mye av samme begrunnelse på cornerspillet. To lag som kommer til å angripe, og dersom ett lag tar ledelsen og blir litt mer forsiktige, så er også det andre laget godt nok til å klare det alene på en god dag. 3/5 siste har gått inn, og snittet er på 11,4 per kamp. Hadde regnet med en høyere linje, men litt kjip odds er det, så spiller derfor ikke noe hardere heller.

Ser frem mot en underholdende kamp, og håper på at det leveres mål og cornere i kveld!

Lykke til!

Leave a Reply