Håndball: Eliteserien menn

Det er onsdag og det skal spilles kamper i eliteseiren. I kveld har jeg valgt ut et dobbeltspill som prøves.

Bækkelaget – Elverum. Elverum

Kombo

Halden – ØIF Arendal. ØIF Arendal

6 units til 1.82 på Coolbet

Elverum åpnet med ettmålstap for Arendal borte og ettmålsseier hjemme mot Halden etter VM pausen. De ligger for øyeblikket på 2. Plass på tabellen like bak Arendal. De burde nå være sultne og klare igjen etter pausen. Bækkelaget har vært svake i det siste og de henger ikke sammen i forsvar i det hele tatt. Tapte 26-19 mot DHK hvor keeperen Tovås reddet dem fra enda styggere sifre. Sist gang lagene møttes vant Elverum 26-37. BSK er avhengig av sin toppscorer Emil Sundal som ikke virker å være i det samme slaget som før jul.

ØIF Arendal startet fantastisk med seier hjemme for Elverum før de gikk på en smell hjemme for Runar. De kommer helt sikkert til å gå ut i hundre for å vise sin kvalitet igjen. De har hatt god kontroll på Halden i seriespillet i lang tid, men i høst slo Halden dem ut av cupen. Arendal har et bedre og bredere lag og burde slå tilbake med en seier her. Omtrent alle de viktigste spillerne i Halden har funnet en ny arbeidsgiver eller er usikker på neste sesong. Det er nok en av grunnene til at de står 5 tap på de 5 siste kampene. Både Arendal og Elverum reiser ned med en god gjeng bortesupportere og kommer til å overdøve den litt «tamme» stemningen hos hjemmelagene.

Prøver dermed en medium innsats på at de to topplagene unngår en ny smell og gjør jobben i kveld.

Leave a Reply