Taca Da Portugal: Benfica v Sporting

Benfica v Sporting Lisboa. Over 5.5 gule kort til 2.13 (1xBet) 8 units

Kommer en lengre analyse etterhvert, men nok en gang prøver vi antall kort i en portugisisk toppkamp. Første kamp av semifinalen i Taca De Portugal sparkes i gang klokken 2145. Dette er trolig Sportings siste sjanse til å vinne noe i hjemlige turneringer denne sesongen, da de har havnet et stykke bak i serien. Benfica på sin side henger godt med i ligaen, er i semifinalen i denne turneringen, men tapte mot Porto i Taca De Liga. Veldig viktig oppgjør for begge lag! Luis Godinho er utnevnt til å dømme dette storoppgjøret. Han snitter 5.21 gule kort pr kamp i serien denne sesongen. I Benfica sine kamper har han gitt ut 3.5 gule kort til rødtrøyene i snitt, mens det i Sporting sine kamper har blitt gitt ut 4 gule til laget i snitt. Går hardt på med 8 units!

Leave a Reply