El Clasico, hva er det?

El Clasico skuffet på flere måter i går, men i dag har vi nok en “partidazo” og deilig oppgjør i vente. Real Betis møter Valencia på Benito Villamarin som denne sesongen skal være finalearenaen, og avansement her betyr alt for begge lagene.

Real Betis – Valencia, 21:00

Over 5.5 kort @ 1.97 9 units, Betsson

Litt kort info. Nummer 13 mot nummer 11 på kortstatistikken, mens dommer Del Cerro Grande snitter 5,2 i La Liga.

Får 5.5 GULE til @ 1.97 hos 1XBet, mens de andre ligger på rundt @ 1.80 på 5.5 kort her, så ser god verdi på dette spillet..

Hvorfor spiller jeg så tungt her? Jo fordi man merker på disse lagene at dette betyr enormt mye for begge to. Betis møtte Atlético Madrid denne helgen, men valgte å spare spillere som Marc Bartra, Junior Firpo (riktignok vært skadet) og Giovani Lo Celso. Junior Firpo kom blant annet inn, og tok et kort med vilje for å sikre seg karantene i neste La Liga-kamp, og da for trolig å være mer uthvilt til returoppgjøret i cupen.

Dersom Betis avanserer og går hele veien til finalen vil kampen spilles på hjemmebane. Entusiasmen rundt Betis i Sevilla er enorm om dagen, og det er virkelig noe stort på gang med Quique Setién som manager.

Valencia på den andre siden har vist en voldsomt fin fremgang i 2019, og ser VELDIG mye bedre ut enn på høsten i 2018. Også her er stemningen veldig god og man merker at man kan få en mye bedre sesong allikevel nå, og vil gjøre alt som er nødvendig for å få et trofé her. Det så man helt tydelig mot Getafe i den elleville semifinalen som endte 3-1 etter to avgjørende overtidsscoringer fra Rodrigo Moreno i en kamp hvor det ble delt ut 10 gule og fem røde (!) kort.

Denne semifinalen betyr enormt mye for begge lag, og det er viktig å sikre seg et godt utgangspunkt her i forkant av returoppgjøret på Mestalla. Har stor tro på en fryktelig underholdende kamp, og enorm stemning på Benito Villamarin som alltid!

Lykke til!

Leave a Reply