1. div håndball. Sandefjord – OSI

Sandefjord er i dytten om dagen og har kjempet seg inn i kampen om kvalik til opprykk. Det burde bli grei skuring mot “kompislaget” OSI.

Sandefjord – OSI. Sandefjord -4,5 mål. 5 units til 1.98 på Betsson. 

Taler for:

  • På papiret er Sandefjord klart sterkere og bedre trent en studentene fra Oslo.
  • De har vunnet 3/3  kamper etter jul og vist svært god fremgang i spillet sitt. Blant annet i seieren borte mot opprykksfavoritten Nøtterøy.
  •  OSI har tapt sine 5 siste bortekamper. 3 av dem med med enn 5 mål.

Se opp for :

  • OSI henger seg på i kamper ved å drepe tempoet. Etter å ha snakket med flere spillere som har møtt OSI, så har jeg blitt fortalt at “det er drit kjedelig å spille mot dem”. Det går så sakte at vi mister tålmodigheten i forsvar og blir ukonsentrerte i angrep.

 

På grunn av det nivået Sandefjord har vist etter jul, så tror ikke det blir et problem for dem å spille OSI ut av hallen. Det er også duket for en trener duell mellom tidligere landslagstrener Gunnar Pettersen(Sandefjord) og sønnen Anders Holand Pettersen. Jeg tror Gunnar kommer til å piske guttene sine til å løpe dem i senk på hjemmebane. Ser dette som et 60/40 % spill hvor mye sitter i hodet på Sandefjords gutter.

 

gp sandefjord

Leave a Reply