Det VAR ikke bra …

Lørdagen over, og skulle hatt 3/4 spill inne her, men på utrolig vis scorer ikke Girona, og får heller ikke noen straffe tross VAR – uforståelig nok

Valencia – Real Sociedad, 16:15

Over 5.5 kort @ 1.85 8 units, Bet365

To lag i bra form, men mest av alt en meget pen kortlinje synes jeg. Ingen av lagene som er helt i toppen av kortstatistikken, men har allikevel flere gode kandidater, samt at La Ligas mest kortglade dommer, Melero López (6 i snitt) dømmer denne kampen! Derfor er jeg også overrasket over at det ikke er 6.5-linje her.

Begge lag står faktisk på 30 poeng nå, og kjemper begge om Europa-kvalifisering enten det er Europa League eller Champions League. Det vil uansett her være en stor fordel av å vinne denne kampen ettersom man kan rykke litt i fra, samt at man ønsker å holde oppe den gode formen.

Kampen på Anoeta tidligere denne sesongen endte med åtte kort, og jeg blir ikke superoverrasket om vi ser noe lignende søndag ettermiddag. Ikke så mye annet å melde her. Goncalo Guedes er tilbake, og kan kanskje fremprovosere noen kort også.

 

Sevilla – Eibar, 18:30

Sevilla @ 1.73 8 units, Coolbet

Overrasket over oddsen her også. Skal i utgangspunktet være klasseforskjell her særlig i Sevilla. Sevilla har spilt enormt mange kamper denne sesongen (oppimot 40) som er en av de med flest denne sesongen pga tidlig Europa League-kvalifisering. Derfor kan det også være meget bra at Sevilla nå har hatt en uke med kun trening og hvile ettersom man ble slått ut av Copa del Rey mot Barcelona forrige runde.

Det er ikke på bortebane at Eibar tar sine poeng, og Eibar har kun tatt to trepoengere på bortebane denne sesongen, og har de to foregående på Ramón Sánchez Pizjuán tapt 2-0 og 3-0.

Sevilla har vunnet 7 av sine siste 8 hjemmekamper, og uavgjortkampen var mot Atlético Madrid. Sevilla er blant de aller beste hjemmelagene i La Liga, og jeg forventer virkelig at Ever Banega, Pablo Sarabia, Wissam Ben Yedder og Andre Silva skal gjøre ting vanskelig for Eibar her, som har tre uavgjorte og to tap på sine siste fem borte.

 

Athletic – Barcelona, 20:45

Ivan Rakitic får kort @ 3.80 6 units, Coolbet

Ved kort i kveld har han karantene hjemme mot Valladolid neste kamp, og klar til storoppgjøret mot Sevilla og også gamleklubben. Får bare håpe dommer blir med på det om han prøver! Hvis ikke kan han også få kort på “vanlig” måte.

 

Lykke til!

Leave a Reply