La Liga og El Derbi Madrileño

En dårlig uke er lagt bak oss, og ingen spill på fredagen, men denne lørdagen skal vi definitivt være involvert!

Getafe – Celta Vigo, 13:00

Getafe +21 handicap ballbesittelse @ 1.86 7 units, 1XBet (finnes også hos Comeon etc)

Synes det virker som en slik linje er satt på bakgrunn av Getafe spesielt borte. Men Getafe er to ganske forskjellige lag hjemme og borte spør du meg. Borte vil Getafe ligge dypt og gjøre ting surt for motstanderen, mens hjemme vil de kunne bidra langt mer i angrep, men fortsatt lage et helv**e for motstanderen.

Vi trenger her at Getafe har minst 40% ball her, og det ser jeg på som veldig sannsynlig mye på grunn av at Celtas enormt viktige midtbanespiller i min bok, Stanislav Lobotka starter på benken. Helt sentral i spillet til Celta, og Celta langt i fra det samme med og uten han. Celta spilte eksempelvis uten han mot Sevilla forrige helg, og hadde da kun 46% ball. Hjemme mot Getafe hadde Celta 53%, så her ville vi eventuelt vunnet. Det verste som kan skje selvsagt er en tidlig Getafe-scoring, men har tro på at dette kan bli jevnt, og at det forhåpentligvis lar vente på seg.

Getafe siste fem hjemme

Valencia 44-56%

Alavés 51-49%

Valladolid 65-35%

Barcelona 23-77%

Sociedad 31-69%

 

Celta sin form er meget svak tross tre viktige poeng forrige helg, men jeg ser ikke at de skal komme hit og dominere fullstendig borte mot et meget tøft hjemmelag.

 

Atlético Madrid – Real Madrid , 16:15

Over 9.5 cornere @ 1.73 7 units, Coolbet

Typisk spill på disse kampene, og spesielt når Atlético er hjemme. Her blir Atlético med på leken og kommer til å angripe de også. To lag som har potensiale for å få en god del cornere, og Atlético sine kamper denne sesongen har inneholdt 11.05 i snitt per kamp. Kan nevne at det ble 14 på Bernabeu, men siden da har Santiago Solari kommet inn som manager.

Holder litt igjen på innsatsen her grunnet at Real Madrid kan variere en god del under Solari, men i utgangspunktet bør de kunne være med å bidra ganske godt her på en normal dag.

Forventer Oblak – Arias, Gimenez, Godin, Lucas – Correa, Rodri, Thomas, Saúl – Griezmann, Morata hos Atleti

Real Madrid kan fort bli Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Reguillón – Casemiro, Kroos, Modric – Vázquez, Benzema, Bale

 

Anbefaler alle å se denne kampen!

 

Girona – Huesca, 20:45

Begge lagene scorer @ 1.87 6 units, Coolbet

Nevnte det sist også, og synes Huesca har et langt større potensiale enn det de har fått vist. Enorm underprestering foran mål hittil denne sesongen, men det løsnet kanskje litt forrige helg med 4-0 hjemme mot Valladolid.

Spesielt Girona sine kamper ender veldig ofte med btts og 8/10 siste kamper har nemlig gjort det! Ikke spesielt god form på dette laget heller, så Huesca bør absolutt kunne matche dette laget tross på bortebane. Hadde spilt enda litt hardere dersom Huesca også hadde levert litt flere mål over noen kamper nå, men kan ikke ta for gitt at det har løsnet helt enda.

Kan også nevne at motsatte oppgjør endte 1-1.

 

Lykke til!

 

Leave a Reply