Målbonanza på Vicarage Road, og alle høyrebacker får kort?

For en fotballørdag vi har i vente. Det er bare å innta sofaen, gjøre klart det man har av skjermer, og nyyyyyt. Manchester United mot Fulham klokken 13:30, før det er fem kamper med avspark klokken 16:00 i Premier League. Klokken 16:15 får vi servert Madrid-derby, etterfulgt av Napoli – Fiorentina klokken 18:00. Man finner også en rekke fine kamper i Bundesliga i løpet av dagen. Jeg prøver ett utvalgt hovedspill, og drøsser på med mange spillerkort i dag. Lykke til alle som følger!

16:00 Watford – Everton. BTTS + over 2.5 til 2.20 (Fansbet) 5 units

16:00 Watford – Everton. Over 3.5 kort til 2.14 (Mr Green) 5 units 

To lag som både skårer og slipper inn mye mål. Begge lag er like ustabile, og man vet sjeldent hva man får servert av disse to lagene. Everton ligger nå ett poeng bak Watford, på en 9.plass. Watford klarte ikke å skåre mot Burnley i sist hjemmekamp, i en kjedelig kamp som endte 0-0- Før det hadde de fire kamper på rad som endte med BTTS på Vicarage Road Stadium. Everton har tapt 4 av sine 5 siste kamper, men har skåret mål i 5 av sine 6 siste bortekamper. 4 av de 6 siste bortebane har endt med  BTTS + over 2.5. Forrige oppgjør mellom lagene endt 2-2, og vi ser ikke bort i fra samme siffer denne gangen også. Prøver 5 units til meget spiselig odds hos Fansbet her! Vi prøver også 5 units på at det blir en del kort i oppgjøret. De ligger jevnt an på tabellen, og det har vært litt amper stemning og mye fyring før dette oppgjøret.

Spillerkort.

Morsomt at jeg kun har sett meg ut kort på høyrebacker i Premier League i dag, men har begrunnelser på alle.

Ryan Fredericks (West Ham) får kort til 3.20 (Coolbet) 5 units 

Sjeldent jeg går ut med 5 units på et spillerkort, men har ståltro på denne. West Ham sliter med mange skader, og Fredericks spilte en god kamp på høyrebacken mot Liverpool på mandag. I dag møter han stjerna i Crystal Palace- Wilfried Zaha. Zaha provoserer frem 3 frispark pr kamp, og er den spilleren i Premier League, sammen med Hazard, som skaffer laget sitt flest frispark i løpet av en kamp. Fredericks har startet fire kamper i PL denne sesongen, og har fått 2 kort. Til sammen har han 41 gule og 1 rødt kort på 132 kamper fra start. Man får igjen pengene hos Coolbet, hvis Fredericks ikke starter.

Daryl Janmaat (Watford) får kort til 6.00 (Bet365) 3 units 

Kiko Femenia er skadet, og dermed trer Janmaat inn på backplass mot Everton. 29-årige Janmaat skal få brynt seg på Richarlison i dag, som provoserer frem 2.3 frispark pr kamp. Vi tror det blir et meget fartsfylt oppgjør her, og 6.00 er god odds på en høyreback som har fått 2 gule på 9 kamper denne sesongen.

Yan Valery (Southampton) får kort til 6.50 (Fansbet) 3 units 

Valery møter trolig den lynraske og tekniske vingen Josh Murphy i dag. Murphy er faktisk på femteplass over spillere som provoserer frem flest frispark i løpet av en kamp, godt gjort for en som spiller i Cardiff. Valery står med 6 gule og 1 rødt kort på 47 kamper fra start. I Premier League har han fått 3 gule og 1 rødt på 9 starter, og da er 6.50 mer enn godkjent odds her.

Trent Alexander-Arnold (Liverpool) får kort til 5.00 (Bet365) 2 units 

Alexander Arnold forventes å være tilbake i Liverpool-laget i dag, og skal prøve seg mot Bournemouth etter en måned på sidelinjen med skade. 49 kamper fra start har resultert i 9 gule kort hittil i karrieren, og vi prøver oss med 2 units på en rusten høyreback.

Arthur Wan-Bissaka (Crystal Palace) får kort til 6.75 (Coolbet) 2 units

Prøver også et annet spillerkort i Crystal Palace – West Ham. Begge lag har sine beste spillere på venstrevingen. West Ham har Felipe Anderson på den siden, og han har til tider storspilt i år. 6.75 på spillerkort er veldig høyt her, selv om Wan-Bissaka sjeldent får kort (4 gule og 1 rødt på 31 kamper). Prøver 2 units!

Leave a Reply