Ajax – Real Madrid

ENDELIG er ventetiden over, og Champions League-sirkuset er tilbake! Storoppgjørene kommer på rekke og rad, mens noen oppgjør er mer åpne. Jeg skal prøve å finne spill til de spanske lagene sine europeiske kamper.

Onsdag 13. februar:

Ajax – Real Madrid, 21:00

Real Madrid @ 1.91 8 units, Coolbet

Hadde denne kampen vært spilt før 2019, ville jeg ALDRI spilt dette spillet, og hvert fall ikke så hardt som jeg gjør, men svært mye har forandret seg i det siste, og Real Madrid ser nå plutselig knallbra ut! Veldig overrasket og imponert over den flotte forvandlingen de har hatt de siste par månedene under Solari, og kommer til denne kampen som skyhøye favoritter og med voldsom stor selvtillit.

Skal ikke innrømme at jeg følger Eredivise veldig tett, men har faktisk sett noen Ajax-kamper denne sesongen, og særlig i det siste ikke blitt særlig imponert. Man spilte 4-4 mot Heerenveen i en kamp der man var favoritter med 1.05 i odds, før man tok revansj og vant 3-1 neste gang. Så ble man smadret i storkampen av Feyenoord før man igjen vant 6-0 mot VVV og denne helgen tapte 1-0 mot Heracles. Synes Ajax sine sjanser virker betydelig mindre nå enn da trekningen ble gjort, og de skal få det meget tøft. Frenkie De Jong er der selvsagt fortsatt, men har allerede signert for Barcelona. Har han samme motivasjon?

Real Madrid derimot står med fire seiere på sine siste fem kamper, og uavgjort kom på Camp Nou mot Barcelona der det endte 1-1, og hvor man leverte en meget godkjent prestasjon. Ellers slo man Atlético Madrid denne helgen 3-1, og har også slått Espanyol, Alavés og Girona uten særlig store problemer. Totalt har man vunnet 7/8 siste kamper, og Karim Benzema, Luka Modric, Vinicius Jr osv ser meget friske ut om dagen.

Kun Isco av “betydning” mangler til denne kampen, men han ville heller ikke spilt uansett. Sannsynligvis blir laget Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Reguillón – Casemiro, Modric, Kroos – Bale/Lucas Vázquez, Benzema, Vinicius

Forventer at Real Madrid blir for sterke her, og at de tar med seg sin gode form.

Lykke til!

Leave a Reply