The champioooooons

Champions League fortsetter i kveld, og det er noen fine kamper på menyen. Vi har valgt oss et hovedspill til når Borussia Dortmund besøker Wembley i den første av to 16-delsfinaler.

Danny Rose er ikke klar til å starte på venstrebacken, samtidig er deres andre venstreback Ben Davies også ute med skade. Jan vertonghen må trolig ut på venstrebacken, og det har vært den store snakkisen før denne matchen. Nøkkelduellen i matchen blir trolig Vertonghen opp mot Jadon Sancho, som har gitt Bundesliga-forsvarere mareritt hele sesongen. Heung-Min Son er en annen som har gitt forsvarere dårlig nattesøvn i det siste, og koreaneren har virkelig vist seg frem i rampelyset, i fraværet av Harry Kane og Dele Alli. Han har scoret 10 mål i sine siste 11 kamper, inkludert tre på de tre siste som har sikret Spurs 9/9 poeng.

Spurs, som slo Dortmund to ganger i gruppespillet i 2017l, har også hentet resultater mot Real Madrid, Inter, Barcelona og Juventus tidligere i CL. Kanskje kan Tottenham nå kvartfinalen for første gang siden 2011?

Harry Kane (ankel), Dele Alli (hamstring) og Ben Davies (lysken) er alle skadet, mens Eric Dier (virus) og Erik Lamela (?) trolig er tilbake.

Dortmund leder Bundesliga hele fem poeng foran Bayern München. De har kun tapt en eneste kamp på 21 forsøk, og har skåret 54 mål på 21 kamper. I det siste har de hatt en liten formdupp, og de har ikke vunnet på de tre siste oppgjørene (0-3-0)

Dortmund må klare seg uten toppscorer Marco Reus, som er ute med en muskelskade, Lukasz Piszczek er også ute (hæl), sammen med Julian Weigl (sykdom) og Paco Alcacer (skulder). Thomas Delaney kan potensielt være tilbake i laget, mens Mario Gotze sannsynligvis starter på topp. Vi velger oss et hovedspill, og investerer 5 units.

Tottenham v Dortmund BTTS + over 2.5 til 2.10 (Fansbet) 5 units 

De tre siste kampene mellom lagene har endt med BTTS + over 2.5 mål (3-1, 1-2 og 1-2). Begge lagene har vitale fravær inn mot kveldens kamp, men de har ikke hindret de i å skåre mål i det siste likevel. Dortmund har skåret mål i 13 kamper på rad, og ni av disse har endt med BTTS + over 2.5. Tottenham har skåret mål i 23 av de 25 siste kampene, og vi har troen på nok et målrikt oppgjør her. Vi holder igjen en del units her, siden det er første oppgjør i en uhyre viktig turnering.

Spillerkort: 

Moussa Sissoko (Tottenham) får kort til 7.50 (Coolbet) 3 units 

Ut i fra ryktene starter Sissoko sentralt på midtbanen i dag, og franskmannen er en kraftplugg som tar for seg i duellene og legger ned mange kilometer i løpet av en kamp. Han står med 52 gule og 3 røde kort på 322 kamper fra start i karrieren, og da synes vi 7.50 er godt betalt her i en storkamp fra Wembley.

Sergio Reguilon (Real Madrid) får kort til 5.00 (Coolbet) 3 units 

Reguilon er spådd til å starte på venstrebacken til Real Madrid, og dermed får den unge spanjolen ansvaret for å stoppe den desidert beste spilleren hos Ajax – Hakim Ziyech. Reguilon står med 28 gule og 1 rødt kort på 81 kamper, og kan sies å være nokså urutinert på et så høyt nivå som Champions League.

Casemiro (Real Madrid) kort til 4.00 (Coolbet) 3 units 

4.00 i odds på at brasilianske Casemiro får kort er spillbart i så og si hver match han spiller. Han står med 70 gule kort og 1 rødt på 192 kamper fra start, og Ajax bruker å være et godt hjemmelag, og har ikke tapt hjemme på Johan Cruijff Arena på 18 kamper. Spesielt imponerende var 3-3 kampen mot Bayern i gruppespillet.

Leave a Reply