Europa League

Det var Atlético Madrid sin tur i fjor, og hvilket spansk lag blir det denne sesongen tro? Europa League-sirkuset er endelig tilbake! 

Lazio – Sevilla, 18:55

Begge lagene scorer @ 1.80 7 units, Unibet

Lazio skal sikre seg et godt utgangspunkt før returoppgjøret når Europa League-spesialistene Sevilla kommer på besøk. Sevilla hjemme og borte er to forskjellige lag, og slitasjen begynner å ta på, men det skal absolutt være mulig å få med seg en scoring her.

Totalt har Lazio 3/5 siste btts, mens Sevilla har 2/5. Hjemme derimot har Lazio 4/5, mens Sevilla borte også har 2/5. Før disse fem derimot hadde Sevilla 4/5 på bortebane, og scoringspotensialet er enormt. Sarabia, Ben Yedder, Andre Silva osv. De som kjenner Lazio godt vet at Lazio ikke akkurat er bunnsolide defensivt og at det vil komme muligheter. Btts i 10/11 siste hjemme, og jeg kan enkelt å greit ikke skjønne hvem som skal holde nullen i denne kampen.

Holder Lazio som favoritter her, og Lazio to win + btts @ 4.75 trenger ikke være helt dum, men velger btts. Tror det skal være gode muligheter for mål her, og Sevilla med 2-2 hjemme mot Eibar i helgen.

 

Sporting CP – Villarreal

Begge lagene scorer @ 1.76 6 units, Coolbet

Mye av samme begrunnelse. Sporting holder svært sjeldent nullen hjemme, mens Villarreal har et enormt potensiale som ikke har kommet helt ut. Gerard Moreno, Carlos Bacca, Samuel Chukwueze, Ekambi osv.

Villarreal er ikke i nærheten av solide defensivt, og btts har gått inn i 6/10 siste kamper. Sporting CP har fem på rad, og 8/10 siste. Hjemme er det akkurat det samme.

Tror på en del mål i dag i de spanske lagene sine kamper (-Betis), men disse er mine to utvalgte.

Lykke til!

Leave a Reply