EL CLASICO!

Det er endelig duket for El Clasico igjen etter at første oppgjør endte 1-1, og det står mye på spill når lagene kjemper om finaleplass i Copa del Rey

Real Madrid – Barcelona, 21:00

Kampen ser du hos Strive for kun 79kr måneden eller 499kr året som er enda bedre. Registrere deg gjør du her, og du kan også få 7-dagers prøveperiode!

https://www.strivesport.com/home-norway?utm_source=adservice&utm_medium=affiliates&utm_content=norway&utm_campaign=affiliates&utm_campaign=

 

Begge lagene scorer & over 2.5 mål @ 1.68 7 units, Fansbet

El Clasico og hva skal man si? Dette er kamper det alltid kommer scoringer i, og selv om forrige gikk under (1-1) så skal det definitivt være mulig med enda flere scoringer her. Lionel Messi er i scoringshumør og Ousmane Dembélé er tilbake for fullt hos gjestene, mens Vinicius og Benzema leverer varene hos hjemmelaget.

Kun 2 av siste 12 El Clasico på Bernabeu har gått under, og her må spesielt bortelaget jakte scoring. Det tror jeg de får, og jeg tror også Real Madrid kommer til å få minst en scoring her.

 

Prøver også 5 units på Ousmane Dembélé skudd på mål til @ 2.45 hos Bethard. Meget spennende odds synes jeg, og var i storform før skaden. Spilte fra start mot Lyon og det resulterte i ett på mål og 3 utenfor. Ser for meg en åpen kamp her, og da bør definitivt en skuddkåt Dembélé ha muligheten for å treffe mål her.

 

Nyt kampen, og lykke til!

 

Leave a Reply