Eliteserien kvinner. Larvik – Fana

Det har vært mye styr rundt Larvik i det siste! Alle spillerne blir frispilt på grunn av økonomiske vansker. I kveld møter dem bunnlaget Fana. I linken kan du lese om statusen til klubben. https://www.tv2.no/sport/10439757/

Dette er tøffe og profesjonelle jenter som fortsatt skal stille til kamp. De har krav på å få lønn en liten periode til(fra klubben eller nav antal jeg) og har god tillit til sin nye trener. Mange av dem har vært i en lignende situasjon med Larvik eller Glassverket før og kamp er en periode de får “pusterom”. Jeg tror Larvik-jentene som har spilt god håndball etter jul ønsker å vise seg fra sin beste side med å kjøre over Fana. De er helt sikkert revansjesugne etter bortekampen i Bergen også. I følge kildene mine har de stilt opp til trening og forberedt seg som om det var en normal kamp. Odds er det ikke mange selskaper som tilbyr til denne kampen, men jeg har funnet et spill på Bet365 som jeg mener er verdt å prøve. Linjen på Larvik seier har dumpet ned fra -7,5 til -4,5. Jeg syntes dette er veldig spillbart og prøver en medium innsats her.

Larvik – Fana. Larvik -4,5 til 1.85 odds. 6 units til 1.85 på bet365

Leave a Reply