KNVB Beker semifinale – Willem II v AZ Alkmaar

I går gikk 3.5 kort i De Klassieker rimelig enkelt, og det endte til slutt med 7 gule kort i den kampen. I dag er det duket for nok en semifinale i den prestisjetunge turneringen i Nederland. Vi må prøve oss på nok en kortlinje her!

20:45. Willem II v AZ Alkmaar over 3.5 kort til 1.95 (Coolbet) 7 units 

20:45. Willem II v AZ Alkmaar over 4.5 kort til 3.30 (Coolbet) 3 units 

Willem II og AZ Alkmaar er begge veldig nær en medalje i denne turneringen nå, og vinne de sine to neste matcher vil de ble kroner til cupmestere i Nederland. Willem II er solide underdogs ifølge bookmakere, til tross for at de på søndag slo AZ 2-1 i Tilburg.

Willem II åpnet scoringsballet mot AZ i det trettende minutt gjennom Vrousai og doblet ledelsen like før halvtimen takket være Crowley. AZ hadde mye ball i andre omgang og reduserte tolv før slutt. Imidlertid klarte vertene til slutt å sikre en imponerende seier mot formlaget AZ Alkmaar. Dermed er det duket for et spennende oppgjør i kveld. AZ er ute etter hevn, mens hjemmelaget er fulle av selvtillit etter den forrige seieren.

Begge lagene får en del kort i hjemlig serie. Willem II har fått 40 gule og 3 røde kort på 23 matcher, mens AZ Alkmaar har fått 38 gule på like mange kamper. Dermed får begge lag like i underkant av 2 kort pr kamp. De fem siste kampene mellom lagene har endt med 3, 4, 3, 4 og 2. Dette har utelukkende vært seriekamper, mens det i kveld ligger en cupfinale i potten.

Dagens  dommer er Jochem Kamphuis. 32 åringen snitter 3.21 gule kort pr kamp i Eresdivisie, dette er en liga hvor det ikke blir så altfor mange kort, men i kveld snakker vi om en semifinale i den nederlandske cupen. Mye mer å spille om for begge lag! Han har dømt Willem II tre ganger tidligere denne sesongen, og har gitt laget 8 gule kort (2.67 pr kamp). Han har kun dømt AZ Alkmaar én gang, og gitt de ett gult. På de ti siste kampene han har dømt har delt ut 3.5 kort pr kamp i snitt.

Coolbet ligger flere knepp høyere enn konkurrentene både på over 3.5 og over 4.5 kort her. Dermed prøver vi oss på over 3.5 kort til 1.95 x 7 units, og en longshot på over 4.5 kort til 3.30 x 3 units. Lykke til!

 

 

Leave a Reply