Bielsa ønsker West Bromwich velkommen

Forrige måned ble en fin måned for min del. Jeg endte + 64.8 units i pluss med en tilbakebetalingsprosent på 120.4 %. Håper å levere noe av det samme denne måneden, og starter ballet med en fredagskamp fra Championship. 

20:45 Leeds United v West Bromwich 

The Baggies kommer til Elland Road, og møter et Bielsa-mannskap ute av form (4-1-6). Nå er West Bromwich bare 4 poenger bak Leeds på tabellen, og denne kampen blir utrolig viktig for begge lag. Leeds innehar for øyeblikket tredjeplassen i Championship, men kveldens bortelag har vunnet de tre siste bortekampene sine, og vil med seier her komme 1 poeng bak en pallplassering. I denne kampen har vi troen på en del gule kort. Leeds har laget nest flest frispark av alle lagene i Championship, mye på grunn av deres intensive spillestil. West Bromwich står med 58 gule og 3 røde kort på 34 kamper denne sesongen, og har typer som Livermore, Barry og Dawson i laget. Jeg prøver meg på et spillerkort til denne toppkampen i den nest øverste divisjonen i England. 

Pontus Jansson får kort til 4.00 (Unibet/Bet365) 3 units 
Svenske Pontus Jansson er inne i sin tredje sesong for Leeds, og han har håvet inn kort i løpet av disse årene. 2016/17 fikk han 14 gule på 34 matcher, i 2017/18 fikk han 13 gule på 41 kamper og i år står han med 5 gule på 25 matcher hittil. Det tilsvarer 32 gule kort på 100 kamper, omtrent ett kort hver tredje kamp. West Bromwich har en sterk angrepsrekke (Gayle, Rodriguez og Phillips), og dermed tror vi det kan bli hett rundt ørene på den høyreiste midtstopperen. Starter dermed måneden med 3 units på at Jansson får kort til pen odds hos Unibet og Bet365.

Leave a Reply