La Liga, runde 26

En dårlig måned og februar er endelig over, og det kan og skal bare gå en vei i mars måned! Noen dårlige vurderinger, marginer i mot til tider og lite flyt har gjort måneden meget svak, men skal gjøre det som er mulig for å få en like bra måned som vi startet året med.

Alle kampene ser du hos Strive Sport for 79kr/måneden eller enda bedre, 499kr/året! Du får Serie A, La Liga og nå OGSÅ MLS til en latterlig billige penge med gode kommentatorer og meget bra kvalitet. Utviklingen har vært enorm, og tjenesten anbefales på det aller sterkeste.

Konto fikser du her slik at du kan se helgens kamper

Espanyol – Valladolid, 13:00

Wu Lei skudd på mål @ 1.90 6 units, Coolbet (lag ditt eget spill)

Visste svært lite om denne signeringen da Wu Lei ble signert i januar, men dette er virkelig en spiller som både Espanyol-fansen og jeg personlig har gledet meg over at har kommet til La Liga. Fryktelig spennende og morsom spiller å følge, og begynner også nå å spille seg mer og mer fast inn i laget.

Han har spilt fire kamper for Espanyol, men “kun” startet de to siste, og tipper det blir nummer tre lørdag. Han har riktignok ikke truffet mål enda, men slik han spiller og så mange sjanser han får, så er det kun et spørsmål om tid før han treffer. Har 7 skudd på fire kamper, og traff stolpen sist kamp. Tror snart det løsner for denne spilleren, og forhåpentligvis allerede lørdag! At han scorer @ 3.70 ser også meget spennende ut!

Real Madrid – Barcelona, 20:45

Over 3.5 frispark første 10 minuttene @ 1.80 6 units, 1XBet

EL CLASICO igjen! 0-3 sist og her må Real Madrid revansjere et surt og kanskje også ufortjent (til en viss grad) tap i midtuka hvor man fort kunne ha vunnet dersom man hadde satt sine sjanser.

@ 1.72 i forrige kamp tidligere denne uken, og vurderte den sterkt, men droppet dessverre. Den gikk inn, og her snakker vi en erfaren og mer gavmild dommer enn det vi fikk se onsdag kveld … Undiano Mallenco er kveldens dommer, og forventer en hektisk start på kampen som det ofte blir før ting “normaliserer seg” mer utover og spillet får satt seg.

Ble 30 frispark sist, og ser for meg en intens start som det ofte blir. Busquets, Casemiro, Rakitic, Ramos osv. Mulighetene er uendelige. Det verste som kan skje selvsagt er stopp i spillet ved en skade eller lignende, men det håper vi at vi slipper. Skjønner ikke helt hvorfor oddsen har økt fra sist match.

SØNDAG:

Valencia – Athletic Club, 20:45

Over 4.5 kort @ 1.83 8 units, Bet365

Meget overrasket over linjen til en så intens kamp som dette, og hadde antakeligvis spilt denne uansett dommer. Kveldens dommer er Medie Jimenez som har gitt ut 60 gule kort denne sesongen på sine 12 kamper. Det betyr et snitt på 5 per kamp, og Athletic med Raúl Garcia, San Jose, Dani Garcia osv osv er laget som får flest gule kort i La Liga. Valencia er på en litt mer beskjeden 10. plass, men også her har vi flere gode kandidater med Kondogbia, Parejo, Gayà osv.

Omvendte oppgjør på San Mamés endte på åtte kort, og betydningen for begge lag begynner å bli viktigere og viktigere. Valencia kjemper om Champions League snart, mens Athletic har fått los på Europa League de også.

Poster kun disse tre foreløpig, men planlegger å prøve noen spillerspesialer denne helgen.

Lykke til!

Leave a Reply