Spillerspesialer til helgas storkamper

Horribel start på måneden for meg, da jeg alt gikk ut den første dagen i mars-måned. Håper på å rette det opp allerede førstkommende dagene, og for en fotballhelg vi har i vente. Jeg prøver meg på hele seks spillerkort til helga, de fleste med relativt høy odds.

Moussa Sissoko (Tottenham) kort til 5.00 (Bet365) 3 units

London-derby hvor Tottenham tar i mot Arsenal «hjemme» på Wembley. Vi har nevnt Sissoko mange ganger før på denne nettsiden, og sier det igjen – fysikk og duellstyrke som en bjørn, ser ofte litt brutal ut i duellene. Han står faktisk uten kort denne sesongen, men utenom det har han 52 gule og 3 røde kort på 325 kamper fra start. I et derby som dette, hvor Arsenal er i storform og Spurs tapte mot Chelsea i midtuka, har jeg god tro på denne varianten.

DeAndre Yedlin (Newcastle) kort til 6.50 (Bet365) 3 units

Yedlin har ikke vært en notorisk kortsanker de siste sesongene, men denne sesongen er virkelig tendensene der. Til nå har det blitt 6 gule og 1 rødt kort på amerikaneren, og når en bortekamp mot West Ham står på menyen synes vi 6.50 er godt betalt. Her møter han mest sannsynlig stjerna i West Ham – Felipe Anderson, som må stoppes om Newcastle skal ha en sjanse her.

Alex Sandro (Juventus) kort til 4.00 (NordicBet) 3 units

Juventus skal ut i en bortekamp mot Napoli på søndag, hvor nummer 1 og 2 i Serie A møtes til dyst. Alex Sandro har fått 4 gule på 19 kamper denne sesongen, deriblant i sist kamp mot Napoli på hjemmebane. Han står også med 3 gule på 6 kamper i Champions League.

Håvard Nordtveit (Fulham) kort til 8.50 (Bet365) 3 units

Hvor skal vi begynne? HÅVARD NORDTVEIT mot Eden Hazard og Gonzalo Higuain. Vi ønsker nordmannen masse lykke til, det har blir knalltøft! Fulham har sagt opp Claudio Ranieri, og håper på en umiddelbar respons fra spillerne i søndagens oppgjør mot Fulham. Nordtveit laget hele fire frispark i forrige match mot Southampton, og var heldig som slapp unna kortet. Denne gangen venter enda bedre motstand.

Leave a Reply