Fullt fyr i Zagreb, og målbonanza i Frankfurt?

Nå som Real Madrid og Paris Saint Germain er sendt hjem fra Champions League, kan fokuset flyttes over til Europa League.

18:55 Dinamo Zagreb v Benfica over 4.5 kort til 1.85 (Coolbet) 9 units 

Dinamo Zagreb mot Benfica kan bli kveldens virkelig hete kamp, om den lever opp til forventingene.

På Stadion Maksimir er hjemmefansen kjent for å lage et voldsomt trøkk, og både bannere og pyroteknikk er kjente fenomener på hjemmetribunene. Hittil denne sesongen har Dinamo Zagreb pådratt seg hele 18 gule kort i Europa League, en av de gjenværende verstingene i turneringen.

Benfica kvalifiserte seg til Europa League gjennom å havne på tredjeplass i gruppa si i Champions League. I deres to første oppgjør i EL sto Galatasaray på motsatt banehalvdel, hvor det endte med henholdsvis 6 og 9 kort.

Dommer er Michael Oliver (Premier League), som nokså nylig delte ut 8 gule kort mellom Zenit og Fenerbahce i Europa League. Han har gitt ut over 4.5 kort i 8 av sine siste 10 kamper ute i Europa.

1.85 på over 4.5 kort i et slikt oppgjør skal absolutt være av fin verdi her. Resten av markedet er nede på 1.60-tallet, og da pøser vi ut 9 units på denne varianten hos Coolbet. Dagens tyngste!

18:55 Eintracht Frankfurt v Inter BTTS + over 2.5 til 2.10 (Bet365) 6 units 

Åtte av de ti siste hjemmekampene til Eintracht Frankfurt har endt med at begge lagene skårer. Selv har de skåret mål i 18 av de siste 20 kampene, de har kun gått av målløse mot Bayern München x 2. I Bundesliga står de med 47 skårede mål og 30 mål mot på 24 spilte kamper.

Jeg har de siste sesongene vært litt forsiktig med å spile på italienske lag, siden det virker like troverdig at de slipper inn 2-3 mål som at de plutselig holder nullen. 3 av de 4 siste kampene til Inter har endt med BTTS + over 2.5 mål. Før det gikk de seks kamper uten noe særlig med mål. De har skåret mål i syv av de ti siste bortekampene, og de seks siste kampene for italienerne ute i Europa har endt 3-3, 3-1, 3-1, 2-1, 3-2 og 0-1. Dermed synes jeg 2.10 er fristende odds i denne matchen!

Spillerspesialer: 

Shkodran Mustafi (Arsenal) får kort til 4.00 (Bet365) 2 units 

Ramalho (Salzburg) får kort til 4.00 (Coolbet) 3 units 

Uros Spajic (Krasnodar) får kort til 3.40 (NordicBet) 2 units 

Leave a Reply