Rotasjon > karantene?

Vært litt minimalt i det siste, men også mye utur føler jeg. Noen spill har vært dårligere, men samtidig kan vi ikke gjøre mye når Vinicius byttes ut med skade etter halvtimen hvor han allerede har to skudd.. Snart må det snu, og det kan fort bli på lørdag!

Atlético Madrid – Leganés, 16:15

Atlético Madrid -1 (asian handicap) @ 1.84 9 units, Bethard

Under 6.5 kort + Atlético først til fem cornere @ 1.77 7 units, Bet365 “lag ditt eget spill”

Her sliter jeg med å forstå den enormt pene linja. Greit nok at Leganés har vært bra i 2019 og at Atlético møter Juve til tirsdag, men hjemme på Metropolitano skal det være klasseforskjell på lagene slik som i fjor da det endte 4-0. I tillegg har Leganés “valgt” å bortprioritere denne kampen ved å pådra seg karantener mot slutten av kampen mot Levante sist, for å være klare til en langt viktigere kamp mot Girona hjemme neste helg.

Lucas Hernández, Diego Costa, Diego Godin og Koke mangler til denne kampen, og laget blir som følger; Oblak – Arias, Savic, Giménez, Solano – Correa, Rodri, Thomas, Vitolo – Griezmann, Kalinic

Et sterkt, men også redusert lag uten Koke, Morata, Lucas etc, men skal uansett ha svært gode muligheter mot et Leganés uten førstekeeper Iván Cuellár, deres beste midtstopper Siovas, midtbanespiller Recio, og muligens Bustinza og Jonathan Silva som deres aller viktigste fravær.

Leganés har også hatt et veldig bra 2019, men på bortebane derimot er saken noe helt annet. Tap i 4/5 siste, og forventer at det blir et nytt her mot et meget sterkt hjemmelag som kun har tapt 1 hjemmekamp denne sesongen.

Føler meg ganske trygg på hjemmeseier her, og hadde forventet en MYE lavere odds mtp Leganés sine store fravær og bortprioriteringer. Forventer heller ikke at det blir så altfor mye kort selv om det er Madrid-derby, men man vet jo aldri med Mateu Lahoz.. Dog tror jeg en slik linje skal bli vanskelig å gå over hvis Atlético har full kontroll, og lagene har andre ting i tankene. Atlético først til fem sliter jeg med å se at ikke skjer.

Lykke til!

Leave a Reply