Champions League UKE 11

Velger å publisere mine Champions League-spill tidlig denne gangen, da jeg er opptatt begge kveldene når kampene spilles. Har funnet flere spill jeg har god tro på!

Juventus over 66.5 % ballbesittelse til 1.70 (Unibet) 6 units 

Juventus hadde 64 % ballbesittelse på bortebane mot Atletico Madrid i forrige match, en match de til slutt tapte 2-0. Det var 0-0 til pause, men likevel hadde Juventus ballen i 60 % av førsteomgangen på bortebane. For å sammenligne det med lignende kamper for Atletico Madrid på hjemmebane: Real Madrid 66 % besittelse, Dortmund 69 % besittelse og Barcelona 70 % besittelse. Da startet alle kampene på 0-0, i tirsdagens oppgjør starter Atletico Madrid med en 2-0 ledelse.  I dette andre oppgjøret mot Juventus forventer jeg et Atletico Madrid-lag som ligger kompakte og tøffe defensivt, i god Simeone-ånd. Juventus kommer garantert til å ha mest ball, og vi tror de har ballen i over 2/3-deler av kampen.

Rodrigo Bentancur (Juventus) får kort til 6.00 (Bet365) 5 units 

Uruguayaneren har allerede rukket å få 8 gule og 1 rødt kort på 16 kamper fra start i Serie A denne sesongen. I Champions League står han med kun et gult på fem kamper denne sesongen, og dermed står han ikke i fare for å måtte stå over eventuelle kamper videre om han får kortet mot Atletico. Forrige sesong fikk han tre gule kort på tre kamper fra start i Champions League. Dere synes kanskje det er rart å kjøre 5 units på et spillerkort, men her er det allverdens av verdi, uansett hvordan man snur og vender på det. Andre bookmakere ligger på 2.95, 5.00 (Fansbet, også spillbart) og 3.30.

Juanfran (Atletico Madrid) får kort til 4.50 (Coolbet) 3 units 

Både Lucas Hernandez og Filipe Luiz er ute med skader til denne kampen, og dermed er det naturlig at Juanfran tar plassen på venstrebacken. Den 34 år gamle spanjolen står med 72 gule og 2 røde kort på 367 kamper fra start, det tilsvarer et snitt på omtrent hver femte kamp. Denne sesongen har han kun startet 11 kamper i La Liga, og står med 5 gule kort. Dermed synes vi 4.50 er godt betalt her, når Atletico skal forsvare 2-0 ledelsen i Torino.

Rafinha (Bayern München) får kort til 4.00 (Unibet) 3 units 

Rafinha starter ganske sikkert ute på høyrebacken til Bayern München mot Liverpool, da Kimmich er ute med karantene etter å ha pådratt seg kort i forrige oppgjør. Den 33 år gamle brasilianeren har kun startet 8 kamper i Bundesliga denne sesongen, og står oppført med 1 gult kort. Totalt i karrieren står han med 84 gule og 3 røde kort på 308 kamper fra start. Det tilsvarer omtrent et kort hver 3-4 kamp. I denne kampen får han i oppgave å stoppe Sadio Mane som har vært en av Liverpools beste spillere denne sesongen. Senegaleseren står med 16 mål på 27 kamper i hjemlig serie, og 8 mål på de 9 siste kampene han har spilt.

Mats Hummels (Bayern München) over 2.5 taklinger til 2.20 (Bet365) 4 units 

Hummels snitter 3.6 taklinger pr kamp i årets Champions League, og har spilt fem kamper fra start for Bayern München. På sine to hjemmekamper i turneringen har han i gjennomsnitt 4 taklinger, og da synes vi 2.20 på over 2.5 taklinger mot Liverpool er fint. Han har et veldig lavt snitt i Bundesliga, naturlig nok, da Bayern München stort sett har ballen i disse kampene. Men på de fire siste kampene i hjemlig serie står midtstopperen med 2, 2, 3 og 3 taklinger. Han har fått over 2.5 taklinger i alle kampene i Champions League denne sesongen. I denne kampen skal han få brynt seg mot Mane, Firmino og Salah, som fort kan få noen overganger på Allianz Arena.

Leave a Reply