Eliteserien håndball. Falk Horten – Haslum hk

Nest siste seriekamp i eliteserien. Har vært litt tøft å spå kampene siste perioden med mange overraskende resultater. Nøyer meg med en spennende singel i dag.

Falk Horten – Haslum hk. Haslum seier til 1.73 på Unibet. 6 units.

Haslum MÅ vinne i dag for å unngå nedrykkskvalik. Falk har allerede rykket ned. Ingen av lagene er i sin beste form, men Haslum burde ha mannskap og rutine til å hale inn en seier her. Falk tenker allerede på neste sesong i 1.divisjon ved å rullere og la de unge spillerne slippe tidlig til. Det er flere spillere i Falk som ikke skal være med videre som tidigere har blitt plassert på benken av den grunn. På papiret har Haslum et sterkere lag og har klart mest å spille for. Jeg blir ekstremt overrasket om dem svikter her.

Det er god verdi på ren seier og oddsen står nok ikke alt for lenge.

Leave a Reply