Nedrykkskamp i Nederland!

Meget viktig kamp for FC Emmen imorgen!

Fortuna Sittard v FC Emmen

Fredag klokken 20:00 får vi ett sikkelig nedrykksoppgjør når henholdsvis 14 og 16 plassen møtes til ett meget viktig oppgjør. Det skiller kun ett poeng. De skal kjempe om poeng som blir meget viktig når poengene skal telles opp ved sesongslutt. To lag som i fjor rykket opp til den øverste divisjonen i Nederland. Begge er i en dårlig periode der de står med kun 1 seier på de siste 5 kampene. Her kan vi få en veldig åpen kamp. Begge lag snitter like under 2 kort per kamp. Siste 5 innbyrdes har endt i 5-3-5-3-5 antall kort. Sittard`s sine siste 5 hjemmekamper har alle endt over linjen på 3.5 og sin egen linje på 1.5 kort. Dommer Danny Makkelie har ett veldig lavt snitt på de kampene han har dømt denne sesongen. Derav den høye oddsen. Har ett snitt på 3,70 i karrieren og har ett høyt rødt kort snitt. Der han sitter ett rødt kort hver 1/4 kamp. Jeg tror og håper at det smeller godt i denne kampen. Følgende spill prøves

Over 3.5 kort @ 2.12 7u MrGreen

Sittard over 1.5 kort @ 2.10 5u MrGreen

Leave a Reply